Vacature Zomerbaan Horeca

Zomerbaan Horeca in Leiden

Medewerker Horeca Vakantiewerk

  • Oproepbasis

Medewerker Horeca Vakantiewerk

  • Oproepbasis

De gouden
match

Je bent:

Een échte sfeermaker, voor je collega's en de gasten in het restaurant.

Een avondmens, het liefst slaap je een beetje uit.

Een energieke levensgenieter met een grote glimlach op je gezicht.

18 jaar of ouder

Je krijgt:

Salaris, fooi en de rest een bijbaan om de hoek, lekker dichtbij je huis.

Flexibele werkdagen en -tijden, vooral in de avonden en in het weekend.

Voordat je dag- of avondshift begint, mag je gratis een hapje mee-eten.

Hard werken en net zo hard lachen


Waar ben
jij goed in?

Jij hebt er écht zin in! Je stapt vol positieve energie op je fiets, in het OV of je auto. Want deze dag of avond ga je weer veel gasten blij maken. Met heerlijke gerechten, drankjes en cocktails die er top uit zien en de allerbeste service. Met jou achter de bar, in de keuken, bediening of de afwas loopt alles op rolletjes! Van het opstarten tot het schoonmaken, jij weet dat elke stap even belangrijk is. Daarom maak je overal een feestje van met je collega's. Klaar? Dan drink je gezellig met z'n allen nog wat.

Wat ga jij
doen?

Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Weet je nog niet wat dat is? Dan gaan we daar samen achter komen. In ons restaurant kun je werken in de keuken, in de bediening, achter de bar of in de afwas. Zoveel keuze!

• Achter de bar maak je alle warme en koude drankjes klaar voor de gasten, van prachtige cocktails tot een latte machiato met van die laagjes.

• In de keuken help je aan de koude kant met het maken van bijvoorbeeld salades en toetjes. En help je met de voorbereidingen (mise-en-place) voor de volgende dag.

• In de bediening loop je gerechten van de keuken naar de gasten of drankjes van de bar naar de tafels. Of, als je durft, neem je bestellingen op en loop je een 'wijk': je bent dan de baas van een stukje restaurant.

• In de afwas, doe je… je verwacht het niet, de afwas. Heel veel afwas: pannen, borden, bestek, alles.

Je kan vanaf 18 jaar bij ons werken, dan is je salaris inclusief vakantiegeld voor 21 jaar € 2.611,- | 20 jaar € 2.220,- | 19 jaar € 1.958,- | 18 jaar € 1.698,-


beginnen?

Een recruiter belt je binnen 1 werkdag. Dus ga vast bovenop je telefoon zitten! De recruiter stelt je wat vragen over je beschikbaarheid, het aantal uren dat je wil werken en nog wat andere zaken. En daarna is het zover! We nodigen je uit voor een kennismaking in het restaurant, waar je de toekomstige collega's en je manager ontmoet. Als iedereen het leuk vindt, sturen we je een contract per mail en kan je snel beginnen.

Sollicitatieprocedure

Step 1

2

Wij nemen binnen
24u contact op

3

Het gesprek

4

Jouw eerste werkdag

Je mag ons ook appen

Functie:zomerbaan horeca
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:2611 – 2611
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zomerbaan Horeca Loetje 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures