Vacature Werkvoorbereider Installatietechniek Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider Installatietechniek Werktuigbouwkunde in s-Gravenhage

Kuijpers

Werkvoorbereider Installatietechniek Werktuigbouwkunde

Den Haag Zuid-Holland Werktuigbouwkunde

Vind je kwaliteit belangrijk en wil jij als werkvoorbereider zorgen dat de mooiste projecten worden gerealiseerd?
Voor het Klantteam van Kuijpers Service Den Haag zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider.

Mijn baan

Nog voor de uitvoering van start gaat, weet ik al wat er nodig is om een project tot een succes te maken. Als werkvoorbereider bij Kuijpers vervul ik daarom een centrale rol aan de start van grote, complexe en multidisciplinaire projecten. Ik neem initiatief en coördineer moeiteloos alle activiteiten die nodig zijn om onze klanten te voorzien van een duurzame, energiezuinige en hoogwaardige installatie die precies bij hen past. Dat betekent niet alleen dat ik haarfijn moet aanvoelen wat er nodig is op het gebied van detailengineering, materiaal en werkinstructies, maar juist ook dat ik graag meedenk over technische oplossingen. Wanneer nodig bezoek ik de projecten.

Als collega sta ik midden in het team en werk ik nauw samen met projectleiders, engineers, calculators, technisch tekenaars en projectuitvoerders. We vinden het fijn om samen te sparren hoe het nóg beter kan. Het resultaat? Een project, een team én een baan om trots op te zijn.

Daarom pas ik bij Kuijpers!

Om te beginnen beschik ik over een afgeronde technische opleiding op mbo 4-niveau en heb ik ervaring in een soortgelijke functie binnen de installatietechniek. Maar nu de echt belangrijke punten. Ik:

  • Ben trots op mijn rol in de voorbereiding van (hele gave!)) projecten.
  • Sta voor vakmanschap en flexibiliteit.
  • Ben nooit uitgeleerd en blijf me graag ontwikkelen binnen de mooie wereld van techniek.
  • Denk graag mee over oplossingen waar een klant écht iets aan heeft.
  • Word gezien als betrokken, positieve collega en onmisbare schakel in het proces.
  • Krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van Kuijpers' droom: een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV's kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Neem contact op

Voor vragen of andere zaken betreft deze vacature neem contact op met onze

bij Kuijpers

Functie:werkvoorbereider werktuigbouwkunde installatietechniek
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Werkvoorbereider Installatietechniek Werktuigbouwkunde Kuijpers 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures