Vacature Werknemers

Werknemers in Rijswijk Zh

Samen bouwen aan groei

Wij delen je ambitie voor maatschappelijk verantwoord en inclusief ondernemen

We zijn een investeringsmaatschappij, die samen met de ondernemers bouwt aan de bedrijfswereld van morgen. In een wereld waar het bewustzijn rond milieubescherming en maatschappelijke ongelijkheid toegenomen is, wil PMV een partnerrol opnemen door de ondernemers te begeleiden. De ondernemers zullen een sleutelrol spelen in het vormgeven van de samenleving van vandaag en morgen. Dankzij hun expertise en kennis maken we van Vlaanderen een robuuste regio, die we voor iedereen leefbaar houden en waarin we welvaart creëren met respect voor de mensen, voor wat ons omringt en waaruit we kunnen putten. Dat is verantwoord en inclusief ondernemen, de ambitie die we delen met de ondernemers. We kiezen voor een constructieve aanpak. Vanaf de start van het traject volgen we de inspanningen die een bedrijf levert om zichzelf, zijn klanten en zijn werknemers op weg te helpen naar een bestendige en duurzame manier van werken en leven. Of het nu voor een financiering is of voor één van onze openstaande vacatures, PMV is jouw betrouwbare partner. Op dat engagement van onze eigen gedreven en ervaren werknemers kan je bouwen.

PMV als...

ESG rapportering

PMV als duurzame investeerder

Duurzaamheidspijlers

ESG rapportering

PMV als duurzame investeerder

Duurzaam ondernemen voor de planeet (E)

Een hart voor mensen (S)

Samen bouwen aan groei. Ontdek hoe PMV dat doet.

Storm holding

Energietransitie

Infra energie

Energie

Vastgoed maatschappelijk

Maatschappelijk vastgoed

Verslagen en rapportering

Jaarverslag 2022

PMV ESG-beleid

Neem met ons contact op.

Organisatie & Ontwikkeling +32 (0)2 274 64 62

Stéphanie Evenepoel ESGFunctie:werknemers
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Werknemers PMV 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures