Vacature Vrachtwagenchauffeur E-Truck

Vrachtwagenchauffeur E-Truck in s-Gravenhage

Ben jij klaar voor een opwindende kans in de Nederlandse bouwsector? Onze gewaardeerde opdrachtgever is een van de meest vooraanstaande spelers in de branche, met een indrukwekkend wagenpark van meer dan honderd voertuigen die door het hele land rijden. En nu hebben ze jou nodig! We zijn op zoek naar een gedreven vrachtwagenchauffeur E-Truck met een CE-rijbewijs om aan boord te komen en te schitteren.

Wat staat jou te wachten?

In deze rol als vrachtwagenchauffeur E-Truck zul je de weg opgaan met een hypermoderne E-truck, belast met de spannende taak van het vervoeren van heerlijke sinaasappelsap. Je begint je dag in de Rotterdamse haven, waar je sinaasappelsap in bulk tankt aan de fruitpier. Op een gemiddelde werkdag zul je maar liefst drie ritten maken, waarbij je deze kostbare lading naar verschillende distributiecentra brengt. Tijdens de momenten dat je de saplading uitlaadt, zet je je E-truck aan de oplader, klaar om de volgende reis te maken. Je werkdag begint tussen 05:00 en 06:00 uur in de ochtend, en je zult tot wel 12 uur per dag kunnen genieten van deze unieke vrachtwagenchauffeursrol op de E-Truck. En hier komt het beste: je kunt flexibel werken, met de mogelijkheid om 2 tot maximaal 4 dagen per week aan de slag te gaan.

Ben jij de topper waar we naar op zoek zijn?

Als jij op zoek bent naar een boeiende en opwindende carrière als vrachtwagenchauffeur E-Truck op een hypermoderne E-truck, wacht dan niet langer! Stuur direct je CV naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747 om je interesse te tonen en deze geweldige kans te grijpen!Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur E-Truck
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Vrachtwagenchauffeur E-Truck IQ Select 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures