Voorjaarsproeverij Rechtstreex

Voorjaarsproeverij Rechtstreex

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Leidschendam en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Rechtstreex heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-20:  Bij Rechtstreex kun je verse en duurzame boodschappen doen direct bij boeren en makers uit je eigen regio. We selecteren voor jou verse en lekkere producten uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je wijk of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Zo bouwen we samen met jou een korte voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen verspilling en toegang tot vers en gezond eten dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers. Zo weet je weer waar je eten vandaan komt en steun je boeren die werken aan een aantrekkelijk landschap in jouw regio.

Foto-Voorjaarsproeverij-Leidschendam

Iedere week ontvang je een email met het aanbod van komende week, inspirerende recepten en ander nieuws. Vanuit je vertrouwde woonkamer kun je online jouw boodschappen bestellen. Ons ruime assortiment in de webshop biedt de mogelijkheid om selectief te zijn, maar misschien laat jij je liever verrassen door een abonnement. Of kies voor het gemak van receptpakketten. Of bestel je ook meteen je biologische producten van verder weg erbij? Lekker handig! Zo haal je al je duurzame boodschappen op één plek. Nadat het bestelmoment is gesloten, geven wij de totale aantallen door aan de boer. Zij leveren precies wat we nodig hebben. Door geen handelsvoorraad te hebben, is er ook geen sprake van voedselverspilling. Bovendien is een kromme komkommer of een peer met plekjes gewoon welkom in ons assortiment en in de keuken van onze klant

Om het voorjaar te vieren, en om nog meer mensen kennis te laten maken met Rechtstreex, de boeren en makers en hun heerlijke, lokale producten organiseren we op 29 mei een voorjaarsproeverij. De proeverij vindt plaats op het afhaalpunt in Leidschendam, op de Rietvinklaan 7 van 15:30 tot 18:30 uur. Zien we je dan?

Neem ook een kijkje op www.rechtstreex.nl/leidschendam voor nog meer informatie over de boeren, het assortiment en heerlijke recepten. Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Je kan ook al meteen een bestelling plaatsen, gebruik dan de kortingscode Welkom15 voor 15% korting op je eerste bestelling..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Rechtstreex.

Deel dit bericht:

Redactie Leidschendamkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Leidschendamkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Voorjaarsproeverij Rechtstreex

Nog meer externe nieuwsberichten