Vacature Verzorgende

Verzorgende in Rijswijk Zh


Voor ZZP / Flexpool


Werken naast je studie, leerling verzorgenden en verpleegkundigen (niveau 3,4 en 5) in de thuiszorg

18

Den Haag

De uitdaging

Goed nieuws! Voor de weekenden en tijdens de vakantieperiodes zijn we op zoek naar enthousiaste collega's die onze wijkteams tijdelijk komen versterken. Ben je op zoek naar een bijbaan waar je zowel relevante werkervaring op doet als een goed salaris verdient? Kom dan bijverdienen bij in de thuiszorg!
is een ambitieuze, enthousiaste en dynamische club van zo'n 3000 zorgprofessionals. Zij werken bij een zorgorganisatie die werkt onder het motto 'het leven leiden dat je lief is'. Met circa 3000 medewerkers en ruim 1200 vrijwilligers biedt vele vormen van zorg, zowel bij mensen thuis, als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Centraal in onze aanpak staat dat wij onze cliënten ondersteunen om zoveel en zolang mogelijk zélf vast te kunnen houden aan het leven dat hen lief is! De zorgprofessionals geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis, in onze woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.
"Het leven leiden wat je lief is"
Dit is de visie van en deze dragen wij met trots uit! Voorop staat dat wij onze bezoekers en bewoners een veilig en plezierig woon-/ leefklimaat willen bieden waar respect en open communicatie centraal staan.

Je ontvangt van ons een 0-urencontract. Afhankelijk van de studie die je doet (VIG of verpleegkunde) en het leerjaar (2e, 3e of 4e leerjaar) waar je in zit ga je een salaris verdienen van minimaal €2.156,25 (FWG 15) tot maximaal €3.848,27 (FWG 45) o.b.v. 36 uur per week.

Heb je interesse in de vacature, maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling werving via of via

De werkzaamheden

Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als zorgstudent verzorgende of verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de lessen kunt gebruiken en die later weer van pas komen in je baan!

Je komt te werken bij één van onze thuiszorgteams in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Je bent betrokken en verantwoordelijk voor de zorg rondom onze cliënten.

Je helpt bij de ADL, de medicatie en je voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan wat door de wijkverpleegkundigen opgesteld is. Uiteraard stem je de zorg af met jouw collega's en andere professionals.

De verwachtingen

 • Je volgt de opleiding verzorgende niveau 3 en hebt het tweede jaar afgerond of
 • Je volgt de opleiding verpleegkunde niveau 4 en hebt het tweede jaar afgerond
 • Je kan aantonen dat stage(s) en leerjaren met een voldoende zijn afgerond
 • Je bent in het bezit ven eigen vervoer (auto, fiets of scooter)
 • Je bent flexibel beschikbaar in de weekenden en tijdens de schoolvakanties
 • Je bent enthousiast en werkt zorgvuldig

 • Afhankelijk van de studie die je doet (VIG of verpleegkunde) en het leerjaar (2e, 3e of 4e leerjaar) waar je in zit ga je een salaris verdienen van minimaal minimaal €2.156,25 (FWG 15) tot maximaal €3.848,27 (FWG 45) o.b.v. 36 uur per week.
 • Je ontvangt van ons een 0- urencontract
 • Ondersteuning in jouw leerproces waarin jij je kunt ontwikkelen in het vak van verzorgende of verpleegkundige
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 237,4 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) · Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in de CAO VVT van kracht
Om je verder te blijven ontwikkelen, hebben wij ons eigen professionele Talentcentrum. hanteert een actief mobiliteitsbeleid.

Solliciteren en extra informatie

Zit je nu met een grote glimlach achter je scherm en denk je dit is dé functie voor mij? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met afdeling werving via of via

OverFunctie:verzorgende
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorggroep Florence via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Verzorgende Stichting Zorggroep Florence 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures