Vacature Transport en Logistiek Nederland

Transport en Logistiek Nederland in Zoetermeer

Voor een duurzame logistieke sector

Transport en Logistiek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de logistieke en transportsector en werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. TLN ondersteunt en verbindt ondernemers en werkt samen haar 5.000 leden aan een duurzame logistieke sector.


Het lukt alleen met logistiek

Met de haven van Rotterdam en de luchtvaarthub Schiphol is Nederland binnen Europa en zelfs wereldwijd een belangrijke logistieke hotspot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 400.000 mensen die in de sector werken. Meer dan 4% van het Nederlandse BBP komt voort uit de logistieke sector.


Direct naar

  • CAO-informatie

  • 'Het lukt alleen met logistiek'

  • Alles over het nieuwe tln.nl

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.

ContactOver TLN

Functie:transport & logistiek nederland
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Transport en Logistiek Nederland TLN Consultancy 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures