Vacature Trajectbegeleider Beschermd Thuis

Trajectbegeleider Beschermd Thuis in s-Gravenhage

Werken bij KesslerPerspektief

Trajectbegeleider Beschermd Thuis

Den Haag HBO 32 tot 36 uur


Den Haag
HBO
32 tot 36 uur

Trajectbegeleider Beschermd Thuis

Den Haag HBO 32 tot 36 uur


Den Haag
HBO
32 tot 36 uur

Een afwisselende baan waarin je écht het verschil maakt
We zoeken een bevlogen Trajectbegeleider die het verschil wil maken voor deze cliënten met hun complexe problematiek. Iemand die verantwoordelijkheid neemt, assertief en creatief is en denkt in mogelijkheden. Want geen vraag, geen cliënt en dus ook geen dag is hetzelfde bij Intensief Wonen.
Werken bij KesslerPerspektief betekent dat je mag zijn hoe je bent. Graag zelfs. Want niet alleen je opleiding en werkervaring zijn belangrijk, we willen ook dat je vanuit je persoonlijkheid iets toevoegt.
Wat ga je doen?
Als trajectbegeleider voer je motiverende gesprekken, stel je samen met cliënt het ondersteuningsplan op, en indien nodig signaleringsplan, en bewaak je de voortgang. Zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt staan hierin voorop. Je bent de inhoudelijke coach voor de trajectondersteuners en het aanspreekpunt voor ketenpartners.
Je werkt in een divers team dat bestaat uit VIG-ers, een teamleider, trajectbegeleiders, trajectondersteuners, woonbegeleiders en voedingsassistenten.
Daarbij werken we volgens onze eigen methodiek Competentiegericht Begeleiden (CGB), die uitgaat van wat een cliënt wél kan.
Wat breng jij mee?
Je staat stevig in je schoenen. Je bent kalm, niet snel van je stuk en weet welk effect je gedrag en houding hebben op een ander. Je bent enthousiast en je hebt ervaring met en feeling voor de doelgroep. Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO-diploma; zoals Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een andere zorgorganisatie.
 • Ervaring in het opstellen van trajectplannen voor cliënten.
 • Je hebt vanuit een professionele context kennis van en ervaring met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.

Wat brengen wij
Bij KesslerPerspektief kijken we niet alleen naar wie je bent, maar vooral naar wie je wil zijn. We denken in mogelijkheden en kansen. Dat betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. En natuurlijk bieden we je:
 • Een salaris van € 3.125 tot maximaal € 4.372 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring (cao SW, schaal 6). Daarbovenop krijgt je een individueel keuzebudget van 18,69% van je bruto jaarsalaris. Je kunt dat bedrag als vakantiegeld of eindejaarsuitkering laten uitkeren of je kunt er verlofuren mee kopen. Daarnaast krijg je een loopbaanbudget van 1,5% van je brutosalaris voor je ontwikkeling, voor sport of voor iets anders waardoor jij lekker in je vel blijft zitten.
 • Een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Aandacht voor vitaliteit
 • Een onboardingprogramma
 • Een groep bevlogen collega's, die niet alleen voor de cliënt klaarstaat, maar ook voor jou.

Over KesslerPerspektief
KesslerPerspektief is een maatschappelijke zorg- en opvangorganisatie in het werkgebied dat loopt van Den Haag naar Delft en Rotterdam. We zijn een gefuseerde organisatie van drie stichtingen (Kessler Stichting en Stichting Perspektief waar in 2023 ook stichting Arosa onder is komen te vallen). We hebben lange ervaring met het zorgen voor mensen in sociaal kwetsbare omstandigheden. We bieden hen de beste begeleiding, zorg en opvang. Onze medewerkers en methodische manier van werken vormen daarbij de sleutels tot het succes.
Zin in een baan vol impact?
Gaat het bij jou al kriebelen en wil je ook het verschil maken voor mensen?
Om bij ons te werken is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nodig. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Dan kun je contact opnemen met HR op nummer of via .
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

Wendy Eldering, Teamleider, vertelt je alles wat je wil weten.

Hier ga jij werken

KesslerPerspektief
De la Reyweg 530
2571 GN Den HaagFunctie:trajectbegeleider beschermd thuis
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4372 – 4372
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KesslerPerspektief via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Trajectbegeleider Beschermd Thuis KesslerPerspektief 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures