Vacature Sr. Corporate Recruiter

Sr. Corporate Recruiter in s-Gravenhage

Sr. Corporate recruiter

 • Den Haag / Hybride
 • HBO
 • 32 - 36 uur
 • 5+ jaar ervaring
 • €3.462 - €5.412

Solliciteer direct

Als Senior Recruitment specialist weet jij het juiste talent te vinden én aan te trekken voor het CAK en heb jij een cruciale rol in het intern positioneren van recruitment als business partner.

Dit ga je doen

Deze dubbelrol is jou op het lijf geschreven als jij als ervaren corporate recruiter graag je kennis van recruitment marketing inzet om het CAK als aantrekkelijk werkgever nog duidelijker op de kaart te zetten en je als senior een team van recruiters wil helpen ontwikkelen naar het volgende niveau.
Hoe bereik je de juiste mensen in de huidige arbeidsmarkt? Waar liggen de behoeftes van kandidaten, maar ook van de business? Jij kent dit spel en vanuit dit oogpunt bepaal jij in samenwerking met je collega's of je eigen hiring manager de juiste aanvliegroute per vacature.
Het team recruitment bestaat uit twee a drie recruiters en een senior IT recruiter en rapporteert aan de HR Operations manager. In samenwerking met een externe specialist hebben we een arbeidsmarktcommunicatieplan opgesteld, waarvan de uitvoering bij één van je collega recruiters belegd is. Dit is een nieuw aandachtsgebied binnen het team. Ter versterking van de kennis op dit gebied zoeken wij jou! Jij zorgt o.a. voor de doorontwikkeling van de strategie en helpt jouw collega's op verzoek met het opzetten van marketing campagnes, het creëren van content, het verbeteren van de vacatureteksten, het optimaliseren van de werkenbij site en het inzetten van de juiste kanalen. Tevens adviseer je je manager over de inzet van middelen die passen bij de organisatie en de arbeidsmarkt en werk je nauw samen met de afdeling Communicatie.
Hiernaast heb je een eigen portefeuille, waarbij je de complete regie hebt over de vacatures hierin, inclusief het geven van gevraagd én ongevraagd advies aan jouw hiring managers, waarbij jij jouw eigen netwerk en kennis binnen de betreffende doelgroep kan inzetten terwijl jij een stevige gesprekpartner bent voor de business.
Werken bij het CAK betekent werken met een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. In combinatie met flexibel en hybride werken vul jij jouw werk in op een manier die bij jou past.

Jouw rol

Je bent een sr. corporate recruiter die vanuit verbinding te werk gaat, maar zeker ook niet bang is om kritische vragen te stellen. Je bent een stevige gesprekspartner voor jouw interne klanten, met oog voor de kwaliteiten van mensen en de behoeften van de organisatie. Daarnaast heb/ben jij:

 • Minimaal een afgerond HBO diploma;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als corporate recruiter;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als recruitment marketeer;
 • Aantoonbare ervaring met het adviseren van in -en externe stakeholders;
 • Bedreven in het voeren van gesprekken met sollicitanten en vacaturehouders;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je komt terecht in het recruitment team van het CAK, waarin iedere recruiter zijn eigen portefeuille heeft met verschillende vakgebieden. Je rapporteer aan de manager HR operations. Dat je wilt blijven leren en een baan zoekt voor de lange termijn is belangrijk voor het CAK. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling zodat jij blijvend kunt groeien. Werken bij het CAK vraagt energie, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Dit krijg jij
van ons

 • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;

 • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;

 • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;

Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega's de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.

Solliciteren

Zodra je je cv en motivatie hebt opgestuurd, ontvang je van ons binnen vijf werkdagen een reactie. Als je ons nieuwsgierig hebt gemaakt, willen we je graag beter leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar, zodat we een goed beeld kunnen vormen. Dit eerste gesprek heb je meestal met een recruiter en de leidinggevende van het team waarin je misschien gaat werken.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en jouw kennis en ervaringen. Voor sommige functies vragen we je een (online) assessment te doen.

Aanbod

Zien we beiden een match? Dan krijg je een aanbod. Ga je akkoord? Dan kunnen
we starten!

05

Sr. Corporate recruiter

 • Den Haag / Hybride
 • HBO
 • 32 - 36 uur
 • 5+ jaar ervaring
 • €3.462 - €5.412


Functie:corporate recruiter
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3462 – 5412
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CAK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Sr. Corporate Recruiter CAK 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures