Vacature Social Media Redacteur

Social Media Redacteur in s-Gravenhage

 • Redactie Leidschendam
 • 17-01-2024

Social Media Redacteur in s-Gravenhage

Weet jij Hagenaars en Hagenezen te boeien met klein én groot nieuws? Kun je goed schrijven en kennen social media geen geheimen voor je? Dan is deze job bij Den Haag FM jou wellicht op het lijf geschreven!

Den Haag FM is de lokale omroep voor Den Haag. We zenden zeven dagen per week live gepresenteerde programma's uit van 07.00 tot 03.00 uur. Daarnaast maken we een dagelijks Haags TV-Journaal en zijn we zeer actief op internet en social media.

Den Haag FM is brutaal, betrokken en betrouwbaar! Met onze producten willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid in Den Haag. Bij de omroep werken professionele journalisten en programmamakers. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers die zich sterk inzetten voor ons doel. Den Haag FM is mediapartner van Omroep West, waarmee we nauw samenwerken.

Wegens de huidige groei is Den Haag FM op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

(freelance) Social Media Redacteur

Wat houdt de functie in?

Als Social Media Redacteur weet jij als geen ander onze online verhalen over Den Haag te vertalen naar impactvolle posts op onze socials. Dit kunnen zowel nieuwsverhalen zijn, als emotionele en positieve verhalen. Jij weet precies wat er in jouw stad leeft: werk, wonen, wijken of uitgaan. En je weet hoe je onze Instagram, TikTok, Facebook en YouTube-kanalen zó kunt bedienen dat het bereik op deze platformen groter wordt, met name onder een jonger publiek.

Daarnaast help je met het verder ontwikkelen van de social mediakanalen van Den Haag FM: van het signaleren van nieuwe trends tot de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Je primaire taak ligt bij het delen van verhalen; zelf onlineverhalen schrijven behoort tot de ontwikkelmogelijkheden. Tot slot help je mee om kennis van social media op de redactie te vergroten. Kortom: Je zit vol ideeën die je ook zelf uitvoert. En dit alles vanuit een enorme passie voor en kennis van de stad!

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau
 • Een journalistieke opleiding is een pre
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met social media
 • Je bent assertief, staat ervoor open om elke dag meer te leren en neemt initiatief
 • Je hebt een creatieve, scherpe en kritische denkwijze
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je hebt ervaring met monteren voor online/social media.

Wat stelt Den Haag FM daar tegenover?

Een leuke werkomgeving met enthousiaste mensen waar je mee samenwerkt en een uitdagende functie waarin jij je kwaliteiten kwijt kunt met een grote mate van zelfstandigheid. De tarieven die wij betalen zijn conform de fair practice code die is opgenomen in de cao voor het omroeppersoneel.

Wil je meer over deze functie weten? Neem dan contact op met , journalistiek leider van Den Haag FM: |

Ben je enthousiast geworden over deze functie?
Functie: social media redacteur Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stadsomroep Den Haag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:social media redacteur
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stadsomroep Den Haag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Social Media Redacteur Stadsomroep Den Haag 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures