Vacature Senior Specialist Workforce Management

Senior Specialist Workforce Management in s-Gravenhage

Senior specialist Workforce Management (WFM)

Ga snel naar:

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde.

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB.

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

Waar ben je naar op zoek?

Senior specialist Workforce Management (WFM)

 • Den Haag
 • € 3.613,00 - € 5.982,00
 • 40 uur
 • Vast

Een afdeling van ruim 600 medewerkers. Waar jaarlijks een miljoen telefoontjes en een half miljoen mails, apps of chats binnenkomen. En waar we informatie verstrekken over álle ANWB-diensten en -producten. Kortom, de ideale omgeving voor een senior specialist Workforce Management die van een uitdaging houdt. Je ontwikkelt forecasts en capaciteitsplannen én - extra leuk - je coacht collega's van je WFM-team in Den Haag.

Ga snel naar:

Stel je vraag direct aan

Jouw rol

 • Je hebt een belangrijke adviserende rol: zo adviseer je over de werving en training van medewerkers en het inrichten van een flexpool. Maar ook over procedures en werkwijzen. En hoe we het WFM-proces continu kunnen verbeteren.

 • Je focust op je op WFM-vraagstukken voor het LSC, de klantenservice van de ANWB op het hoofdkantoor

 • Voor de korte, middellange en lange termijn analyseer je data en de afgelopen werkzaamheden. Op basis daarvan voorspel je bijvoorbeeld hoeveel klanten contact gaan opnemen en wat dat betekent voor de workload en capaciteitsbehoefte

 • Zo bepaal je onder andere hoeveel medewerkers we wanneer en waar nodig hebben. En stel je het capaciteitsplan en de personeelsplanning op ,dé basis om de processen van het LSC op rolletjes te laten lopen

 • Je speelt dus een belangrijke rol in de klant-, bedrijfs- en medewerkerstevredenheid. Je zorgt er mede voor dat onze medewerkers afwisseling in hun werk hebben en geen hoge werkdruk ervaren

Bruto maandsalaris tussen €3.613,- en €5.982,- (o.b.v. 38 uur) en een eindejaarsuitkering van 5,58% Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag (onbelast) - de ANWB is voorstander van het hybride werken

Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof Internetvergoeding van €35,- per maand Persoonlijk inzetbaarheidsbudget van €700,- bruto per jaar ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service Bij ons kun je parttime of fulltime werken, vanaf 20 tot 40 uur per week waar jij flexibel kan worden ingeroosterd

Bruto maandsalaris tussen €3.613,- en €5.982,- (o.b.v. 38 uur) en een eindejaarsuitkering van 5,58% Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag (onbelast) - de ANWB is voorstander van het hybride werken Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof

Internetvergoeding van €35,- per maand Persoonlijk inzetbaarheidsbudget van €700,- bruto per jaar ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Nederland Standaard of de Wegenwacht Fiets Service Bij ons kun je parttime of fulltime werken, vanaf 20 tot 40 uur per week waar jij flexibel kan worden ingeroosterd

Werkplezier, gedrevenheid en veel zin om te leren! Dat kenmerkt jouw collega's van het WFM-team. Naast jou bestaat deze gezellige club uit de andere senior WFM-specialist, vier planners, drie roostermakers, vier trafficers en de manager. We werken in een fijne sfeer nauw met elkaar samen. Voor collega's ben jij een prettige sparringpartner: je coacht ze en leert ze de fijne kneepjes van onder andere personeelsplanning en traffic. Extra fijn voor jou: jouw voorganger is er nog even om jou goed in te werken.

Als WFM-team zijn we onderdeel van het Leden Service Center (LSC). Hier gebeurt het! Want de LSC-medewerkers hebben contact met alle bestaande en nieuwe leden van de ANWB en staan daarmee aan de basis van verbeteringen en het realiseren van ambities. Het LSC is volop in ontwikkeling. Niet alleen komen er nieuwe producten en diensten bij, we zetten ook mooie innovatiestappen: denk aan een splinternieuw communicatieplatform. Gaat het om een toekomstproof LSC, dan speel jij een belangrijke rol. Je helpt ons de juiste koers te bepalen. Heb je goede ideeën om WFM naar een hoger niveau te tillen? Bring them on! We staan ervoor open. Sterker nog, je krijgt volop kansen om ze te realiseren.

Ontmoet je collega's

"Hier ga ik steeds nieuwe uitdagingen aan en blijf ik leren

"

Adviseur bij het Leden Service Center

"Ik kom elke dag met nieuwe verhalen thuis

"

Hulpverlener bij de Alarmcentrale en het Leden Service Center

Als achtergrond neem jij mee

Jij zet de hele dag door lijntjes uit en informeert en adviseert floor- en teammanagers en je collega's van het WFM-team over de forecast en capaciteit. Helder kunnen communiceren is dus een must. Daarnaast kun je goed analyseren en weet je je inzichten te vertalen naar acties en adviezen. Verder breng je mee:

 • Je houdt van een uitdaging, staat sterk in je schoenen en vind het leuk om aan meerdere projecten tegelijk te werken

 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie

 • Ervaring in het maken van forecastmodellen, capaciteitsplanningen, roosters en traffic

 • Gevoel voor cijfers, waardoor je goed berekeningen en voorspelmodellen kunt maken

#LI-RV1

Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, waardoor onze leden met een tevreden gevoel geholpen worden.

Het bieden van uitstekende service zit in jouw DNA, en je zorgt ervoor dat elke interactie met onze leden een positieve ervaring is.

Met jouw vriendelijke en behulpzame houding weet je onze leden op een persoonlijke manier te benaderen en hen te voorzien van op maat gemaakte oplossingen.

Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, waardoor onze leden met een tevreden gevoel geholpen worden.

Het bieden van uitstekende service zit in jouw DNA, en je zorgt ervoor dat elke interactie met onze leden een positieve ervaring is.

Met jouw vriendelijke en behulpzame houding weet je onze leden op een persoonlijke manier te benaderen en hen te voorzien van op maat gemaakte oplossingen.

Je solliciteert

Solliciteer eenvoudig via de website.

Jij kunt dan ontdekken wat ANWB te bieden heeft en wij zijn geïnteresseerd in jouw motivatie om bij ons te komen werken.

Functie:workforce management specialist
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3282
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ANWB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Senior Specialist Workforce Management ANWB 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures