Vacature Senior Inkoopadviseur / Inkoopcoach

Senior Inkoopadviseur / Inkoopcoach in s-Gravenhage

Bedrijfsomschrijving

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is een agentschap van het Ministerie van Justitie en Veiligheid in Nederland. In opdracht van dit ministerie verzorgt deze dienst de uitvoering van vrijheidsbenemende straffen en maatregelen. De Dienst Justitiële Inrichtingen bestaat uit drie divisies: Gevangeniswezen & Vreemdelingenbewaring, Forensische Zorg & Justitiële Jeugdinrichtingen en Individuele Zaken.[1] De Dienst Justitiële Inrichtingen beschikt over penitentiaire inrichtingen (gevangenissen, huizen van bewaring, inrichting stelselmatige daders), detentiecentra, tbs-klinieken en justitiële jeugdinrichtingen. Twee inrichtingen hebben de naam 'Justitieel Complex': Schiphol en Zaanstad.

De dienst beschikt over meer dan 85 vestigingen, waar ruim 18.000 mensen werken. Daarmee is de Dienst Justitiële Inrichtingen een van de grotere werkgevers in Nederland.

Het Shared Service Center DJI (SSC) is door DJI opgericht om de ondersteunende processen op het gebied van personele zaken, inkoop en financiën voor de DJI-inrichtingen en vestigingen te beheren en hierover te adviseren. ICT-zaken zijn apart ondergebracht bij het SSC-I.

SSC DJI en Financieel Dienstencentrum vallen onder DJI

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is een agentschap van het Ministerie van Justitie en Veiligheid in Nederland. In opdracht van dit ministerie verzorgt deze dienst de uitvoering van vrijheidsbenemende straffen en maatregelen. De Dienst Justitiële Inrichtingen bestaat uit drie divisies: Gevangeniswezen & Vreemdelingenbewaring, Forensische Zorg & Justitiële Jeugdinrichtingen en Individuele Zaken. De Dienst Justitiële Inrichtingen beschikt over penitentiaire inrichtingen (gevangenissen, huizen van bewaring, inrichting stelselmatige daders), detentiecentra, tbs-klinieken en justitiële jeugdinrichtingen. Twee inrichtingen hebben de naam 'Justitieel Complex': Schiphol en Zaanstad.

De dienst beschikt over meer dan 85 vestigingen, waar ruim 18.000 mensen werken. Daarmee is de Dienst Justitiële Inrichtingen een van de grotere werkgevers in Nederland.

Functieomschrijving

Als Senior Inkoopadviseur werk je binnen het klantenteam 3 wat zich richt op onze klant NFI en het facilitair bedrijf van DJI. Je voert diverse taken en werkzaamheden uit. Van jou wordt verwacht dat je ten opzichte van de inkoopadviseurs binnen het IUC een coachende rol aanneemt. Je adviseert en begeleidt afnemers en coacht collega’s bij de uitvoering van inkooptrajecten. Met jouw vakinhoudelijke kennis en concrete oplossingen til je onze dienstverlening naar “the next level”.

De ene dag voer je controlewerkzaamheden op inkooptrajecten uit en de andere dag geef je een training specificeren aan de inkoopadviseurs. Je bent het aanspreekpunt op inhoudelijk inkoopadvies, Je draagt zorg voor de vakinhoudelijke ontwikkeling van collega’s in het team, (coach) Je coördineert/ondersteund (team overstijgend) bij de implementatie van (rijks)brede raamovereenkomsten binnen het eigen inkooppakket/thema, Je bewaakt de kwaliteit binnen het team en bent het aanspreekpunt voor de kwaliteitsmanager, Je initieert verbetervoorstellen op gebied van processen, inkooppakket/thema en voert deze uit/door.

Functie-eisen

- De aangeboden kandidaat heeft tenminste een afgeronde hbo-opleiding;

- De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen zeven (7) jaren tenminste 4 jaren ervaring met werken in een coördinerende/coachende functie van zeker 8 personen tegelijk;

- De aangeboden kandidaat heeft tenminste 5 jaren werkervaring als inkoper met complexe inkooptrajecten (bv. complexe enkelvoudige onderhandse procedures en meervoudige onderhandse procedures);

- De aangeboden kandidaat is in het bezit van minimaal rijbewijs B;

- De aangeboden kandidaat is bereid om te reizen naar het SSC in Veenhuizen; 

Arbeidsvoorwaarden

Betreft een opdracht voor zo'n 36 uur per week met de standplaats Den Haag. Knock-out criterium is dat de kandidaat met eigen vervoer ook in Veenhuizen kan worden ingezetFunctie:Administratieve medewerkers, algemeen
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:ZZP
Salaris:110 – 110
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via dennis.ruijs@yacht.nl of Dennis Ruijs. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Senior Inkoopadviseur / Inkoopcoach Yacht 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures