Vacature Recruiter/ Accountmanager

Recruiter/ Accountmanager in Leidschendam

Over de functie

Bij ons bedrijf Maandag® in Rijswijk zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Maandag is een groeiende organisatie die professionals detacheert in de publieke sector. We streven ernaar om de juiste mensen te vinden voor uitdagende projecten binnen overheid, zorg, onderwijs en andere publieke instellingen. We zoeken enthousiaste professionals voor de rollen van Recruiter en Accountmanager.

Als Recruiter bij Maandag zoek, werf en selecteer je gekwalificeerde professionals die passen bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Je bent een matchmaker die mensen op de juiste plek plaatst.

Als Accountmanager bij Maandag ben je de verbinding tussen opdrachtgevers en professionals. Je bouwt sterke relaties op en zorgt voor een goede match tussen hun behoeften en de vaardigheden van onze professionals.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je bent sales gericht, en kan wel tegen een stootje.
  • Je hebt HBO werk en denk niveau.
  • Je houdt van targets en wil deze eigenlijk ook altijd nog overtreffen

Enthousiast? laten we even bellen!

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter/ Accountmanager die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3100
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Recruiter/ Accountmanager Maandag 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures