Vacature RE-Integratieadviseur HR Adviseur

RE-Integratieadviseur HR Adviseur in s-Gravenhage

Solliciteren voor "Re-integratieadviseur (HR adviseur) regio Randstad/Den Haag"

Re-integratieadviseur (HR adviseur) regio Randstad/Den Haag

Hoe houden we onze medewerkers duurzaam inzetbaar zodat zij zich elke dag kunnen inzetten voor de goede opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland? Werken bij COA doet ertoe! Het COA gaat voor medewerkers die zinvol werk verrichten in een vitale werkomgeving. Veilige arbeidsomstandigheden, een goed arbobeleid en het bevorderen van vitaliteit van medewerkers zijn daarbij van groot belang. De dagelijkse praktijk is echter dat het verzuim hoog is en medewerkers meer dan ooit aan hun eigen vitaliteit moeten blijven werken. En dat in een organisatie die volop in beweging is. In verband met groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een extra re-integratie adviseur voor de regio Randstad/ Den Haag. Zet jij jouw expertise in om ons hierin verder te brengen?

Expert

Jij bent dé specialist als het gaat om zaken die te maken hebben met verzuim en re-integratie. Met jouw kennis van wet- en regelgeving adviseer je over de aanpak van re-integratie vraagstukken. Je bent sparringpartner voor zowel leidinggevende als de medewerker in re-integratietrajecten. In complexe dossiers ben je de brug tussen arbodienst, werknemer, UWV en leidinggevende. Jouw aanpak typeert zich door oplossingsgerichtheid.

Je maakt deel uit van het enthousiaste team Vitaliteit, dat bestaat uit 4 collega re-integratie adviseurs, 4 preventiemedewerkers en een beleidsadviseur Arbo/vitaliteit. Je hebt een zelfstandige rol en adviseert over de uitvoering van het beleid en over de werking van wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en re-integratie.

Niet een dag hetzelfde

Het ene moment ben je in gesprek met een Management Team over hun re-integratie-activiteiten en het andere moment zit je met jouw collega's in een sessie kennisdeling of sluit je aan bij een overleg op een van de locaties in het land, in jouw geval voornamelijk in de omgeving Randstad/ Den Haag. De onderwerpen van jouw vakgebied lopen dwars door alle lagen binnen onze organisatie.

De afdeling HR&O

De afdeling HR&O (ca 100 HR professionals) is verdeeld in drie afzonderlijke teams die intensief met elkaar samenwerken.

Wat verwachten we van jou?

 • Een relevante hbo opleiding, aangevuld met de opleiding Regie op Verzuim (ROV) of een vergelijkbare opleiding op gebied van verzuim- en re-integratiebegeleiding, kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Minimaal drie jaar werkervaring in het vakgebied, een achtergrond in HR- of Organisatieadvies sluit goed aan.
 • Je kent de complexiteit van een grote organisatie, de dynamiek van verschillende stakeholders en de maatschappelijke- en politieke context en je vindt hierin gemakkelijk je weg.
 • Je bent in het bezit van een auto

Over het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Herken jij je hierin als mens en collega. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende rol waarin je uitgedaagd wordt mee te ontwikkelen met de organisatie. Je werkt in een omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij. Duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Daarom krijg je tal van mogelijkheden die bijdragen aan je persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Je krijgt veelzijdige en afwisselende werkzaamheden en zal werken met zeer betrokken en gedreven collega's. Wij hechten daarnaast veel waarde aan vrijheid en zelfstandigheid in ons werk.

 • Een salaris van maximaal € 5.383,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een dienstverband van minimaal 32 tot 36 uur per week
 • Individueel keuzebudget (ikb) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in ikb).
 • Vitaliteitsuren (afhankelijk van de leeftijd)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een loopbaanbudget
 • Een goede balans tussen werk en vrije tijd

Wil je bij het COA werken dan vragen we een positieve Verklaring Omtrent Gedrag en moet je de Eed of Belofte afleggen.

Een assessment zal onderdeel zijn van deze procedure.


Krijg jij energie van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton.
Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met , , via 4. Je kunt ook contact opnemen met Petra Weggen, recruitment adviseur via . We beantwoorden graag jouw vragen.

Titel: Re-integratieadviseur (HR adviseur) regio Randstad/Den Haag

Nummer: 3638

Locatie: Rijnstraat 8, 2555 XP, Den Haag, Netherlands

Deadline:Functie:re-integratieadviseur hr adviseur
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5383 – 5383
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. RE-Integratieadviseur HR Adviseur Centraal Orgaan opvang asielzoekers 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures