Vacature Productmanager Content

Productmanager Content in s-Gravenhage

Productmanager Content

24-36 uur | Tax | V.a. €3.900 | Den Haag

Ben jij een gedreven productmanager en vind je het leuk je te bewegen tussen een Advocaat-Generaal van de Hoge Raad, een professor op de universiteit en een topadviseur bij een advieskantoor? Heb je een ondernemende mindset en heb je affiniteit met AI? Wil je graag duurzame relaties opbouwen en producten ontwikkelen die impact hebben? Dan is de rol van productmanager bij Sdu iets voor jou!

Als productmanager identificeer jij (content)kansen in de markt bij de ontwikkeling van nieuwe fiscale producten en diensten. Ook speel je in op markttrends en concurrentie om Sdu's positie als koploper te behouden. Jij bent in staat om duurzame relaties op te bouwen met onze auteurs en interne/externe stakeholders. Daarnaast beheer en optimaliseer jij fiscale producten door actief te luisteren naar klantfeedback. Als kwaliteit- en budgetverantwoordelijke werk jij samen met interne teams om alles rondom onze content en productontwikkeling in goede banen te leiden.

Jouw krachten?

  • Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en kunt goed omgaan met veranderingen en tegenslagen.
  • Je hebt affiniteit met zoekmachines, AI, Adobe en/of andere contentmanagementsystemen en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld.
  • Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact met onze auteurs redacties en andere stakeholders. Je begrijpt het belang van het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties.

Hoe wij jouw krachten versterken

  • We bieden jou een competitief salaris van € 3.900,--met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk keuzebudget.
  • Het is een uitdagende functie waarin je jouw netwerkkwaliteiten kunt combineren met productmanagementvaardigheden.
  • Je hebt de mogelijkheid om te werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.
  • Tot slot bieden we je een gezellige werksfeer, opties om vanuit huis te werken en een mooi kantoor in Den Haag met leuke collega's en regelmatige teamactiviteiten.

De kracht van Sdu

Als productmanager ben je de schakel tussen je klanten, redacties en onze auteursmanagers. Jij weet wat er speelt en weet dat intern en extern goed over te brengen waardoor jullie samen verder ontwikkelen. Het Tax team is enthousiast en hecht. Samen met jou willen we elkaars krachten versterken en zo verder bouwen aan het succes van onze business.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , Business Unit Director Tax & Accounting.


Over Sdu

Welkom bij Sdu. Hier zit je goed. Waarom? Omdat jouw ambitie, talent en inzet hier maximaal op hun plek zijn. Samen met het team bouw je elke dag aan vernieuwing. Met jullie krachten en ervaring brengen jullie complexe materie tot leven met innovatieve tools, producten en oplossingen. Door slimme integraties van content, data en technologie maken jullie wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar. Zodat professionals die hiermee werken iedere dag succesvoller worden. Daar wordt de maatschappij ook nog eens beter van. Dat klinkt toch als de ideale werkomgeving?Functie:productmanager content
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3900 – 3900
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SDU via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Productmanager Content SDU 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures