Vacature Pedagogisch Medewerker ZZP'er

Pedagogisch Medewerker ZZP'er in Leidschendam

Pedagogisch medewerker ZZP'er

Over Vlietkinderen

Ben jij op zoek naar een leuke opdracht als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Ben je werkzaam als ZZP'er en flexibel inzetbaar op verschillende locaties? Lees snel verder!

Bij Vlietkinderen werk je als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang en begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO) of op een peuterspeelzaal (PSZ). Jij zorgt ervoor dat Vlietkinderen in tijden van arbeidsmarktkrapte kan beschikken over een vaste pool van flexibele professionals zonder tussenkomst van een bureau. Samen met onze vaste medewerkers zorg jij voor continuïteit op onze locaties waardoor de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Wil jij de ene week 1 dienst werken maar de week erop graag 4 diensten? Dat kan! In onze invalpool bieden we je deze mogelijkheid. Wij hebben verschillende diensten op verschillende dagen en locaties, zodat jij zelf kunt kiezen waar en wanneer je werkt. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een langere periode een vast aantal dagen per week op een openstaande vacature/ zwangerschapsverlof te worden ingezet.

Wij bieden:

  • een overeenkomst van opdracht;
  • een goed ZZP-uurtarief;
  • flexibiliteit en vrijheid;
  • En het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om voor te werken!

Neem contact op met of solliciteer direct. In dat geval ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie voor deze opdracht.

Delen via:

Heb je vragen?

Interesse?

Solliciteer dan direct via of druk op onderstaande knop Solliciteer direct

Functie:pedagogisch medewerker zzp'er
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vlietkinderen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Pedagogisch Medewerker ZZP’er Vlietkinderen 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures