Vacature Netwerkbeheerder

Netwerkbeheerder in s-Gravenhage

TNO innovation for life

Waar ben je naar op zoek?

  1. Netwerkbeheerder - Den Haag/Hybride - 32-40u

Type dienstverband: Vacature Locatie: Den Haag Opleidingsniveau: HBO Uren per week: Fulltime - 40

Netwerkbeheerder - Den Haag/Hybride - 32-40u

Jouw stempel drukken op onze tijd? Kom werken als Netwerkbeheerder bij TNO in Den Haag!

Werken bij TNO betekent bijdragen aan onderzoek en innovatieve toepassingen die ertoe doen. Aan de energietransitie, toepassingen van veilige AI in de gezondheidszorg, de toekomst van de digitale identiteit, maar ook onze veiligheid. Als Netwerkbeheerder is jouw uitdaging het beheren van complexe netwerken waar ruim 4000 TNO medewerkers op 20 locaties in Nederland hun dagelijkse werk en onderzoek op uitvoeren. Je hebt oog voor detail, beveiliging en kan coördinerende werkzaamheden uitvoeren.
Lees hier een interview met over waarom werken op de afdeling Infra bij TNO zo speciaal is. #LI-Hybrid

Wat ga je doen?

Als Netwerkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben en houden van de netwerk-infrastructuur. Je zorgt voor een adequate performance en systeembeveiliging. Hiervoor voor je prestatiemetingen en trendanalyses uit en je doet systeemaanpassingen. Je beheert en administreert wijzigingen. En je hebt een adviserende rol over de urgentie, impact en prioriteit van door te voeren wijzigingen. Je volgt de nieuwste technieken en trends op het vakgebied en je ontwikkelt ideeën om het serviceniveau van de afdeling kwalitatief verder te ontwikkelen. En je onderhoudt operationele contacten met leveranciers van software en hardware.
De functie is heel divers en je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën.

Wat wij van jou verwachten

Om deze rol goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je jezelf herkent in het volgende profiel:

  • Aantoonbare meerjarige ervaring als LAN / WAN netwerkbeheerder in een relevante werkomgeving;
  • Aantoonbare meerjarige ervaging met Cisco, Palo Alto, F5, Infoblox;
  • Een flexibele klant- en servicegerichte houding;
  • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
  • In het bezit van Rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto (fulltime) maandsalaris tussen € 3.750,- en € 5.000,- (afhankelijk van je kennis en ervaring), krijg je een dertiende maand (8,33%), een flexbudget (5,58% + €180) en vakantiegeld (8%). In totaal kan jouw salaris inclusief dit alles dus tussen de € 4.350,- en € 5.750,- per maand uitkomen. Ook krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Daarnaast kun je bij TNO een 'menu' aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:

TNO als werkgever

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever .
Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving. Meer weten? Lees welke stappen wij zetten op het gebied van diversiteit en inclusie .

Hoe ziet het proces eruit?

De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal twee gespreksrondes met het team. Het doel is om een goed beeld te krijgen van jouw kennis, expertise en wensen en om een goed een eerlijk beeld van onze omgeving te schetsen. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt.
Als je bij ons komt werken vragen wij je ook een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
Omdat je ook gaat werken voor opdrachtgevers in het defensie- en veiligheidsdomein is het noodzakelijk dat de AIVD een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB B) afgeeft. Daarom onderga je vooraf een veiligheidsonderzoek. Meer informatie daarover lees je hier .

Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

  • "Alleen intuïtie is niet genoeg" - Corporate recruiter Marco van Tongeren heeft onder meer voor TNO gekozen om zich verder te ontwikkelen.

TNO innovation for lifeFunctie:netwerkbeheerder
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4350 – 5750
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TNO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Netwerkbeheerder TNO 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures