Vacature Medewerker

Medewerker in s-Gravenhage

Stekdenhaag

Medewerker bevoorrading
2 - 4 uur per week

Ben je sterk en houd je van aanpakken? Kom dan helpen bij Kies! Voedselbankwinkel. Daar kunnen klanten van de voedselbank zelf hun boodschappen uitzoeken. Jij zorgt ervoor dat alles in de winkel ligt.

Kies! Voedselbankwinkel is een bijzonder project. In plaats van een standaard pakket, krijgen klanten van de voedselbank een pasje waarmee ze in de winkel zelf boodschappen kunnen uitzoeken. Daarnaast is er tijd voor een kop koffie en een gesprek. Kies! heeft ook coaches, die met bezoekers praten over hun toekomst en helpen bij het vinden van werk, activiteiten of een opleiding. Twee keer per week is de supermarkt open en moeten de voorraden bijgevuld worden.

"De vrijwilligers dragen zelf met goede ideeën bij om ons project tot een succes te maken"

Waar ben jij goed in?

Je bent enthousiast en gemotiveerd om dit project op de kaart te zetten. Je kunt coördineren en het overzicht houden. Je hebt ervaring in de horeca en affiniteit met de 'Wereldkeuken'. Je vindt het leuk om na te denken over het onder de aandacht brengen van dit project en het binden van nieuwe klanten.

Praktische informatie

Locatie Kies! Voedselbankwinkel Adres Vrederustlaan 96 Aantal uren 2 tot 4 uur per week Tijdstip Dinsdagochtend en/of woensdagmiddag Minimale leeftijd 24 jaar Dit vragen we van je
  • Spierballen
  • Je houdt van aanpakken en je bent een teamspeler
Dit krijg je van ons
  • Deskundige begeleiding
  • Een gezellige werkplek met enthousiaste vrijwilligers
  • Jaarlijks een leuke activiteit
  • WA- en ongevallenverzekering tijdens je vrijwilligerswerk
  • Reis- en onkostenvergoeding

"We wonen allebei ver van onze familie vandaan, daar praten we over

"

"Mensenhandel is iets dat mij heel boos maakt. Door als vrijwilliger bij '2GO' aan de slag te gaan, heb ik het gevoel dat ik iets kan doen" , vertelt over haar inzet als maatje voor dit project van Stek. 2GO is een maatjesproject voor mensen die met uitbuiting te maken hebben gehad . Zij worden gekoppeld aan een vrijwilliger, die samen met diegene leuke activiteiten onderneemt en helpt bij het opbouwen van een netwerk.

"We wonen allebei ver van onze familie vandaan, daar praten we over " Stek - stichting voor stad en kerk
Postbus 371
2501 CJ Den Haag

Functie:medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Stek 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures