Vacature Medewerker Administratie Jeugd

Medewerker Administratie Jeugd in Leidschendam

Medewerker administratie Jeugd

Salaris: €2404 - €3481

Uren: 32 - 36 uur per week

Sluitingsdatum: 18-06-2024


Werk jij georganiseerd en gestructureerd en voel je je op administratief gebied een vis in het water? Solliciteer dan bij ons!

Hoe doe jij ertoe?

Hoe ziet je dag er uit?

Vandaag begint je werkdag op kantoor. Als eerste taak pak je het ophalen van de start/stopberichten op. Daarna ga je verder om mail te beantwoorden uit de diverse mailboxen. Dit zijn vaak uitzoekklussen. De vragen komen van verschillende kanten: jeugdconsulenten, Service Bureau Jeugdhulp Haaglanden, Zorgaanbieders en kwaliteitsmedewerkers. Vervolgens pak je je werkvoorraad op. Deze bestaat uit het afhandelen van Verzoeken om Toewijzing of Verzoek om Wijziging.

Na een productieve ochtend is het tijd voor lunch. Gezellig met je collega's bijpraten en weer genoeg energie om aan de slag te gaan!
In de middag staat een overleg gepland met onze kwaliteitsmedewerkster en berichtenverkeer. Jullie nemen de week door en dingen waar je tegenaan bent gelopen. Ook komen er vanuit hen vragen of opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Direct aansluitend is er nog een kort overleg met je , het eigen team en een collega van leerplicht. Tegen het eind van de dag pak je nog een aantal zaken uit de eigen werkvoorraad op en is het tijd om de dag af te ronden.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO4 niveau
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als administratief medewerker bij een gemeente
 • Ervaring met Suite4Jeugdzorg en Zorgned
 • Ervaring met het verzorgen van digitaal berichtenverkeer voor de uitvoering van de Jeugdwet (zoals verzoeken om toekenning (VOT's), verzoeken om wijziging (VOW's), stopberichten) .
 • Bereid om op dinsdag op locatie in Leidschendam te werken

Wat doen we voor jou?

 • Salaris van minimaal €2.404 en maximaal € 3.481 per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6)
 • In deze vaste baan start je met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 12 maanden
 • Individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% van het salaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en studiefaciliteiten
 • Thuiswerkmogelijkheden, een iPhone en laptop

Werk jij straks hier?

Werken voor Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ) is werken aan het vangnet voor mensen die in kwetsbare omstandigheden terecht zijn gekomen. Bijvoorbeeld inwoners die ondersteuning nodig hebben om aan het werk te komen, inwoners met schulden of inkomensproblemen, ouderen met zorgproblematiek en kinderen in nood. Je onderhoudt nauw contact met externe partijen, zoals zorgaanbieders en scholen. Dit is de afdeling waar je écht verschil kunt maken voor mensen die het alleen even niet redden.Functie:medewerker administratie jeugd
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2404 – 3481
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Administratie Jeugd Leidschendam-Voorburg 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures