Vacature Management Assistent

Management Assistent in Berkel en Rodenrijs

Management Assistent

 • Locatie:

  Berkel en Rodenrijs

 • Vakgebied:

 • Contracttype:

 • Salaris:

  €2312 -€3886

 • Job ref:

  3734

 • Aantal uren per week:

  40 uur

 • Uiterlijke reactiedatum:

  31-12-2024

 • HR Contactpersoon:

Jij bent een ster in multitasken! Met jouw diverse takenpakket weet jij jouw werk als Management assistent bij LKQ Benelux Frankrijk in Berkel en Rodenrijs te rocken. Onze held(in). Onze onmisbare schakel. Vaak achter de schermen, maar ontzettend belangrijk én gewaardeerd. Met jouw inzicht ondersteun en coördineer jij de COO, en het logistieke managementteam om alles in goede banen te leiden. Jouw inventieve brein vindt snel de beste oplossing voor een probleem. Daarom is deze functie jou op het lijf geschreven!
Jouw baan
De functie van Management assistent bij LKQ Benelux Frankrijk geeft jou een sprankelend gevoel. Hoe hectischer hoe beter. Jij tovert een glimlach op het gezicht van onze COO, het management en de bezoekers. Dat vindt jij fantastisch, want jij kunt jouw toegevoegde waarde laten zien. Wat jouw taken gedurende de werkweek zijn, vertellen wij je graag:
• Je draagt zowel intern als extern zorg voor de communicatie, in samenwerking met ons communicatie team
• Je maakt creatieve analyses, rapportages en PowerPoints voor de COO en het logistieke managementteam
• Je ondersteunt de organisatie bij het organiseren van rondleidingen in het Centrale distributiecentrum en regelt lunches
• Je biedt ondersteuning bij agendabeheer en bewaakt interne en externe deadlines
• Je plant afspraken, vergaderverzoeken en reizen voor de COO en het logistieke managementteam
• Je notuleert bij verschillende overleggen in het Nederlands en waar nodig in het Engels
• Je bent het visitekaartje van onze logistieke operatie
Jouw nieuwe werkgever
LKQ Benelux Frankrijk is onderdeel van LKQ Corporation. In Nederland leveren we vanuit 100 vestigingen zo'n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Dit doen wij secuur en razendsnel! Samen met onze klant weten we wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en equipment.
Binnen onze organisatie leggen we de lat hoog. Wij onderscheiden ons door het breedste assortiment, een unieke online catalogus en een zeer sterke logistieke dienstverlening. En daarnaast unieke concepten voor de markt!
Bovendien lopen we graag voorop en werken we actief én innovatief aan de toekomst van onze organisatie. Stilstaan? Dat is niets voor ons! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe kansen. Dat moet ook wel! Want we zitten in een sector die de komende jaren een transformatie ondergaat, en dat betekent… Een veranderende organisatie waar jij een tal van doorgroeimogelijkheden krijgt!
De samenstelling van jouw team
Je komt te werken in het Centrale Distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs, het kloppend hart van onze logistieke operatie. Een duurzaam distributiecentrum van 50.000m2. In de distributiekolom tussen producent en consument voor de Nederlandse, Belgische en Franse markt is LKQ Benelux Frankrijk aanwezig om de bevoorrading van de centrale magazijnen alsook de vestigingen te coördineren. Hierbij is het minimum aan voorraad te houden goederen perfect afgestemd op de tijdige beschikbaarheid hiervan bij de vestigingen. Op locatie in het Centrale distributiecentrum zijn er tussen de 300-350 medewerkers werkzaam. Als collega's onder elkaar wordt er intern op een open en doelgerichte manier met elkaar gecommuniceerd.
Naast je dagelijkse werkzaamheden maak je parallel ook onderdeel uit van een team van Management assistentes verspreid over heel Nederland. Je kunt daarom ook altijd even sparren met andere collega's die in hetzelfde veld werkzaam zijn en je leidinggevende.
Jouw kracht
Als gedreven en ervaren Management assistent schakel jij moeiteloos tussen de verschillende werkzaamheden. Met jouw luisterend oor heb je soms aan een half woord genoeg. Jij hebt je zaakjes goed op orde en barst van de energie! Je bent de ontzorger die verder durft te kijken en te denken dan wat er van hem/haar gevraagd wordt. Klantgericht, initiatiefrijk en creatief, zomaar wat eigenschappen die jou glansrijk omschrijven. Naast dat je minimaal 36 uur beschikbaar bent, breng je het volgende mee:
• Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau
• Je hebt relevante werkervaring in een commerciële/ logistieke en dynamische werkomgeving
• Je hebt ervaring met Excel en andere MS Office programma's
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent representatief
Jij verdient het beste
Als ervaren Management assistent word je ondergedompeld in een dynamische, internationale omgeving. In deze toffe en bovenal afwisselende baan laat jij je elke dag weer verrassen. Wat gaat de dag je brengen? Dát maakt jouw baan zo leuk! In deze regelfunctie kun je het volgende verwachten:
• Je ontvangt een uitstekend salaris van €2312 - €3886 (op fulltime basis), passend bij jou kennis en ervaring.
• Je krijgt direct een overeenkomst mét de intentie tot een vaste aanstelling.
• Je kiest voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen met bijkoopregeling, korting op verzekeringen, collectieve zorgverzekering).
• Je ontvangt daar bovenop ook nog eens goede personeelskortingen en de mogelijkheid tot toegang voor de bedrijfsfitness.
• Je mag jezelf volledig ontwikkelen door opleidingen en trainingen middels ons interne platform LKQ You.
Last but not least… Met ons persoonlijk keuzemenu heb jij de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en jouw wensen. Daar gaan we samen graag het gesprek over aan, zodat jij écht jouw beste baan hebt.
Enthousiast?
Ga aan de slag als Management Assistent bij LKQ BeneluxFrankrijk in Berkel en Rodenrijs.
Uiteraard mag je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt of iets wilt bespreken!
Functie:management assistent
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2312 – 3886
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Management Assistent LKQ 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures