Vacature Maatschappelijk Werker

Maatschappelijk Werker in Oosterbeek

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Maatschappelijk werker

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het behandelcentrum in Oosterbeek een maatschappelijk werker/ psychiatrisch gezinsbegeleider autisme.

Ben jij iemand die affiniteit heeft met autisme in combinatie met co-morbiditeit? En heb jij oog voor het gezin. En wil je werken voor het toonaangevende behandel en kenniscentrum Autisme van Nederland? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Het Behandelcentrum is er voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme met vaak co-morbide stoornissen. in onze gezellig en zeer zelfstandige team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de functie van maatschappelijk werker en PGA kan combineren. De poliklinische afdeling is een afdeling waar cliënten op afspraak heen komen voor hun behandeling. In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze cliënten en we kijken altijd vooruit: wat en hoe kan het beter. Je komt te werken in een multidisciplinair en dynamisch team dat beschikt over veel vakkennis. Je volgt intervisie met collega maatschappelijk werk en gezinsbehandelaars. De werkzaamheden:

 • gezinsbehandeling uitvoeren aan de hand van vastgestelde richtlijnen van de PGA;
 • zicht krijgen op vragen, problemen en mogelijkheden van de jongere in relatie tot de context waarin de jongere zich ontwikkelt; en hierop behandelen;
 • het gezinssysteem binnen vastgestelde kaders proberen te beïnvloeden tot verandering waar dat nodig en wenselijk is voor de jongere en zijn systeem;
 • factoren en ontwikkelingen in de omgeving van de jongere signaleren die een belemmerende invloed hebben op de ontwikkeling van de jongere of de problematiek (mede) in stand houden, en deze onder de aandacht brengen bij betrokkenen;
 • preventieve en ondersteunende activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld de oudergroep;
 • helpen aanvragen van indicaties

Dit ben jij

 • een afgeronde opleiding HBO MWD, SW of SPH;
 • kennis van de doelgroep en de GGZ is een pre, evenals affiniteit en ervaring met systemisch werken;
 • een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband/Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3076,- en maximaal € 4785,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Youz , specialistische zorg voor jeugd en gezin, is onderdeel van Parnassia Groep .

Interesse?

Neem dan contact op met , , via .Functie:maatschappelijk werker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3076 – 4785
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Maatschappelijk Werker Parnassia 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures