Vacature Locatiemanager

Locatiemanager in s-Gravenhage

Locatiemanager | Regio Den Haag

Op een inspirerende manier geef je leiding aan pedagogisch medewerkers op een locatie met veel groeipotentie. Je zorgt dat jouw locatie tiptop in orde is en ouders tevreden zijn over de zorg die jouw team verleent aan hun waardevolste bezit. In de contacten met (nieuwe) ouders en betrokkenen in de buurt vertegenwoordig je . Je geeft anderen het gevoel dat ze voor kinderopvang bij jouw vestiging aan het goede adres zijn. Wetten en cijfers Naast leidinggeven ben je ook bedrijfsmatig erg actief. Zo stel je een begroting op en zorg je dat de verhouding tussen het aantal kinderen en het aantal medewerkers continu klopt. Je zorgt er sowieso voor dat alles binnen je vestiging voldoet aan de wet- regelgeving en dat je team werkt volgens de protocollen. Stel dat de GGD spontaan langskomt, dan kan jij ze de informatie geven die zij nodig hebben en weet jij de juiste afdelingen te vinden voor ondersteuning, zodat jouw vestiging een lovend inspectierapport krijgt. Marketing Je stelt je gastvrij op naar nieuwe ouders. Tijdens de rondleidingen laat je hen zien dat je kwalitatief hoogwaardige kinderopvang biedt. In de wijk zet je jouw vestiging op de kaart. Voor organisaties als het consultatiebureau, bibliotheek en de schooldirecties positioneer je jezelf als een volwaardige gesprekspartner. Je neemt zelf ook initiatief tot contact. Kansen en relevante ontwikkelingen in de markt bespreek je met je operationeel manager. Je durft hierin jezelf te presenteren en bent innovatief in het bedenken van nieuwe ideeën. Spin in het web Het kwaliteitsbeleid van geef je handen en voeten bij jou op de locatie. Je bent de schakel tussen jouw locatie, de organisaties in de wijk, de regiomanager en de andere vestigingen en afdelingen van . Je hebt ook gesprekken met ouders. Er zijn momenten dat de telefoon roodgloeiend staat, dit weet jij te managen en je krijgt hier energie van.

,

Locatiemanager | Regio Den Haag

clock

Over de locatie

Ben jij een gepassioneerde en toegewijde professional met een hart voor kinderen? Wil je een cruciale rol spelen in de groei en ontwikkeling van jonge geesten? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek naar een Locatiemanager Kinderopvang om ons team te versterken en onze kinderopvanglocatie tot bloei te brengen. Als Locatiemanager Kinderopvang ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van onze kinderopvanglocatie. Je zorgt voor een hoogwaardige kinderopvangervaring, waarbij de veiligheid, gezondheid en ontwikkeling van elk kind centraal staan. Je leidt een team van toegewijde professionals en werkt samen met ouders en verzorgers om de behoeften van de kinderen te begrijpen en te vervullen.

Wat biedt ?

checkmarkshape
 • Een uitdagende en zelfstandige functie, waarin je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt;

 • Je krijgt alle ruimte voor jouw eigen inbreng, visie en ideeën;

 • Een dienstverband van 32 uur;

 • Salaris volgens cao kinderopvang afhankelijk van ervaring in; schaal 9. Dit bedraagt minimaal € 3.192,- bruto en maximaal € 4.252,- euro bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring;

 • Reiskostenvergoeding volgens cao kinderopvang;

 • Collectieve zorgverzekering opties en andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Vanuit ons servicekantoor worden steeds meer interessante programma's opgezet voor bijvoorbeeld vitaliteit en financiële gezondheid;

 • Deelname aan het interne leertraject: "Nieuwe locatiemanagers bij ". Het traject bestaat uit 6 trainingsdagen en 4 intervisiebijeenkomsten waar wij ingaan op kennis, vaardigheden en de methodieken;

 • Heb je zelf kinderen? Lucky you! Want dan heb je ook nog eens voorrang én recht op korting op kinderopvang bij .

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Je bent van een nature een leider en krijgt energie van het inspireren en motiveren van je team;

 • Je durft knopen door te hakken, ook wanneer iedereen om je heen een andere mening heeft;

 • Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring. Daarbij is kennis van de kinderopvang een pré;

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of HBO werk en denk niveau.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .

Thijs: "Werken bij is nooit saai!

"

Functie:locatiemanager
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3192 – 4252
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Locatiemanager Partou 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures