Vacature Leerkracht Groep 4

Leerkracht Groep 4 in Nootdorp

 • laurentiusstichting.nl

 • Leerkracht groep 4

De Piramide is een Vreedzame School met een fijn pedagogisch klimaat. Kom jij vanaf volgend schooljaar 2024/2025 meebouwen in groep 4? Wij zoeken een leerkracht voor 3 dagen per week (25,5 uur, 0,6375 wtf). Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en benieuwd of wij bij jou passen? Lees dan snel verder.

De Piramide is een school waar de populatie een goed beeld geeft van de doorsnede van de huidige samenleving. We zijn een school waar een enthousiast team zich gemotiveerd inzet voor 360 leerlingen, die verdeeld zijn over 16 groepen. We willen van en met elkaar leren en zo verder groeien in onze totale ontwikkeling als school. We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt: ons pedagogisch klimaat staat als een huis. We zijn een Vreedzame School (DVS) en we geven vorm aan het bekrachtigen van positief gedrag, middels Positive Behaviour Support (PBS). De komende twee jaar werken we samen met Sardes aan een teambrede aanpak basisvaardigheid taal (Taal100). Hiermee doen we recht aan onze slogan 'Samen leren om te groeien'.

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een team van 36 collega's, bestaande uit leerkrachten, een conciërge, een administratieve ondersteuning, een onderwijsassistenten, vakleerkrachten, specialisten en twee intern begeleiders. De school heeft een managementteam, bestaande uit de directie, intern begeleiders en bouwcoördinatoren.

Jij past bij ons als…


 • Jij een open persoonlijkheid bent die zichzelf durft te laten zien en vragen stelt als het nodig is;
 • Jij iemand bent die verbinding zoekt en nieuwsgierig is naar de ander;
 • Jij straalt het uit dat je zin hebt om aan de slag te gaan en kan zaken 'to-the-point' vertellen;
 • Jij bent iemand die het leuk vindt om te bouwen en die mee kan groeien in de ontwikkelingen van de school.
 • Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee jouw bevoegdheid kan worden aangetoond.

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden een respectvolle en prettige omgeving waarin iedereen zich veilig voelt en met plezier werkt. Bij ons is er ruimte om te leren. Wij zijn een divers team van jong tot oud, met veel en weinig ervaring. Spreekt dit jou aan? Neem dan gerust eens een kijkje op onze site om te zien wie we zijn en hoe we werken.

Wij bieden jou:

 • een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • een parttime dienstverband (25,5 uur, 0,6375 wtf), werk je liever meer of minder uur, we gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden;
 • inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,-, conform de CAO primair onderwijs;
 • volop mogelijkheden tot ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert.

Informatie
Ingangsdatum van de functie: 1 augustus 2024
We gaan graag met jou in gesprek, dus ben je geïnteresseerd reageer dan snel.


Neem dan contact op met , , via . Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, .

 • Den Haag, Rijswijk en Nootdorp

Ga je aan de slag bij Laurentius, dan kun je rekenen op prikkelende arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid tot deelname aan een fitnessregeling en een fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, collectieve ziektekostenverzekering. Een pensioen bij het ABP en een eindejaarsuitkering. De Laurentius deals zijn zo gevarieerd dat er altijd iets voor je bij zit.Functie:leerkracht groep
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:26 – 26

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leerkracht Groep 4 Laurentius Stichting 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures