Leer baby's en jonge kinderen te reanimeren met behulp van een AED bij in Gezondheidscentrum Scheepswerf

Leer baby's en jonge kinderen te reanimeren met behulp van een AED bij in Gezondheidscentrum Scheepswerf

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Leidschendam en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Alette Barel- van Zee heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-06:  De cursus is op dinsdag 19 maart van 19.00 tot 21.00 uur.

Het reanimeren van baby's en jonge kinderen tot in de puberleeftijd gaat anders dan bij volwassenen. Hoe anders? Dat leer je op deze cursus!

Je leert hoe je controleert of een jong kind bij bewustzijn is en of het kind nog ademt, hoe te handelen bij verslikking/verstikking en natuurlijk hoe je reanimeert en een AED gebruikt.

Na klassikale instructies oefen je deze vaardigheden stap-voor-stap in de praktijk op zowel een baby- als een junior-reanimatiepop, onder deskundige begeleiding van gecertificeerde instructeurs. Hierbij is veel individuele aandacht. De cursussen worden gegeven in een grote zaal met zachte ondergrond.

De cursus is een aanrader voor iedereen met kinderen, opa's en oma's of wie met jonge kinderen werkt, (zorg)professionals, etc. De cursus kost €47,50 inclusief lesmateriaal, gedrukte versie van de handleiding en gebruik van de locatie.

Locatie: Scheepswerf 18, 2265 BE Leidschendam

Opgeven kan bij Alette Barel-van Zee email: barelfysio@gmail.com.

De koffie en thee staan voor u klaar!.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Alette Barel- van Zee.

Deel dit bericht:

Redactie Leidschendamkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Leidschendamkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Leer baby’s en jonge kinderen te reanimeren met behulp van een AED bij in Gezondheidscentrum Scheepswerf

Nog meer externe nieuwsberichten