Vacature IT-Architect

IT-Architect in s-Gravenhage

Logius Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

  • Functies bij Logius
  • Werken als IT- bij Logius

Main content

Als IT- kun je bij Logius vele kanten op. Bouw bijvoorbeeld in een van onze release trains mee aan de uur, rondom DigiD en machtigingen of gegevensuitwisseling. Bepaal als system de koers in een van onze ontwikkeltreinen. Of word enterprise , waarbij je de organisatiebrede uurprincipes verder ontwikkelt en uitdraagt. Voor welke functie je ook kiest: je draagt bij aan producten en diensten die bijna iedereen in Nederland nodig heeft. Daarbij zorg jij voor een optimale digitale gebruikerservaring.

Ook werken bij Logius?

Waarom is de baan van bij Logius iets voor jou?

Drie voordelen op een rij:

  1. We hebben oog voor jou. We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarbij horen onder meer flexibele werktijden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen. Of door eens te wisselen van functie.
  2. Een fijne werkomgeving. Laagdrempelig en informeel: het zijn de woorden die collega's gebruiken om de werksfeer bij ons te beschrijven. Ook wisselen we graag kennis met elkaar uit, bijvoorbeeld via ons encafé.
  3. Innovatie staat voorop. Van de realisatie van een nieuw ecosysteem waarmee we als organisatie nóg wendbaarder worden tot de toepassing van nieuwe technologieën: we blijven verbeteren en vernieuwen bij Logius. Je komt terecht in een échte ontwikkelorganisatie.

beantwoordt graag jouw vragen! Neem contact met hem op via .

Het mooie aan werken bij Logius, is dat er op uurgebied heel veel mogelijk is. Wil je graag de hele dag met techniek bezig zijn, dan kan dat. Maar ook op andere gebieden kun je een bijdrage leveren. Denk aan het adviseren over gebruikersprocessen of digitale veiligheid.Functie:architect
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Logius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. IT-Architect Logius 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures