Vacature GZ Psycholoog Fact Wijkteam

GZ Psycholoog Fact Wijkteam in Leiden

GGZ Rivierduinen logo

GZ psycholoog FACT wijkteam Leiden

 • Leiden
€ 4.108 - € 6.264 per maand Wijkteam 24-36 uur, psychologen

Welke uitdaging ga je aan?

Help als GZ psycholoog cliënten die lijden aan complexe problematiek aan duurzaam herstel met eigentijdse behandelmethodes. Lever een bijdrage aan innovatie zodat we de beste zorg kunnen blijven geven. In het wijkteam Leiden werken wij outreachend en hebben we plek voor een ondernemende GZ psycholoog.


Als GZ psycholoog in wijkteam Leiden werk je samen in een multidisciplinair team van 10 professionals met een psychiater, een verpleegkundig specialist, SPV-er, casemanagers, ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker en trajectbegeleider om de kwaliteit van leven van mensen met psychotische symptomen, (complexe) PTSS, persoonlijkheidsproblematiek, autisme en/of een verstandelijke beperking te verbeteren. Dit doe je door, na het voeren van een indicatiegesprek, het toepassen van state-of-the-art behandelingen zoals (virtual reality) cognitieve gedragstherapie en traumabehandeling (EMDR/imaginaire exposure). Je voert de regie over psychologische behandelingen. Deze behandelingen doe je binnen de holding van het hele team. Hierdoor zijn behandelingen die op een poli niet lukken toch mogelijk. Mocht je niet getraind zijn in (één van) deze methodieken dan bestaat er de mogelijkheid tot opleiding (VGCt cognitief gedragstherapeut, EMDR practitioner) en doorontwikkeling binnen Rivierduinen (klinisch psycholoog). Daarnaast word je aangemoedigd behandelmogelijkheden door te ontwikkelen (virtual reality, groepsaanbod) bij deze uitdagende doelgroep. Tevens zet je je expertise in tijdens team overleggen, bij vragen van collega's en in de begeleiding van GZ-psychologen in opleiding. Dit alles in een flexibel werkklimaat (eigen agenda beheer, in de wijk, op kantoor of bij mensen thuis) en vanuit de herstelvisie waar niet altijd symptoomvermindering, maar ook kwaliteit van leven een belangrijke en voldoening gevende uitkomstmaat is.


Wie ben jij?

Om de functie van GZ psycholoog goed uit te kunnen voeren, heb je de wil om wijkgericht samen met de wijk te werken in een multidisciplinair team. Je hebt een transparante houding, proactieve, flexibele en leergierige mind-set en bent gericht op samenwerken. Je denkt 'out of the box.


Verder beschik je over:


 • Een BIG registratie als GZ psycholoog;
 • Een AGB code of kunt deze aanvragen.

Waar ga je werken?

Je komt werken in het FACT wijkteam Leiden. Onze FACT wijkteams behandelen en begeleiden cliënten met ernstige psychische aandoeningen vaak met ernstige problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige maatschappelijke beperkingen in een multidisciplinaire aanpak. Ons doel is om cliënten te ondersteunen in hun herstelproces zodat zij succesvol en naar tevredenheid kunnen functioneren. Onze wijkteams zijn CCAF gecertificeerd en gericht op professionele verbetering. Kom je in één van onze teams dan kom je in een goede en open sfeer. Met elkaar hebben we veel kennis waarbij we iedere keer weer leren en veel informatie delen omdat we de casuïstiek vanuit verschillende invalshoeken bekijken. We staan open voor elkaar en zijn heel behulpzaam. We willen met zijn allen het beste voor de cliënten en dat geeft veel energie.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur afhankelijk van je wensen;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108 ,- en € 6.264,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% Vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar

GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega's bieden zorg aan zo'n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio's Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.


 • Leiden

€ 4.108 - € 6.264 per maand

Wijkteam

Solliciteer

Functie:gz psycholoog fact wijkteam
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. GZ Psycholoog Fact Wijkteam Stichting Rivierduinen 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures