Vacature Groepsleerkracht

Groepsleerkracht in Zoetermeer

Deel:

Fte: 0,6 - 1,0 | Per: 01-08-2024 | Rakkersveld 257, Zoetermeer

IKC De Achtsprong is op zoek naar een Groepsleerkracht - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste teamspeler met een HART voor onze populatie.
Een leerkracht die kinderen positief en consequent benadert.
Een leerkracht die korte lijntjes met ouders onderhoudt.

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat de kinderen zich gezien en gehoord voelen. De focus ligt op de basisvaardigheden. Daarnaast richt je je op de samenwerking met collega's om samen te bouwen aan de toekomst van de kinderen.

Wat breng je mee?

 • Een PABO diploma.
 • Ervaring in het onderwijs.
 • Een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.
 • Een hart voor onze doelgroep.
 • Een passie voor leerlingen en voor het onderwijs.
 • Bereidheid mee te denken aan de schoolontwikkeling.
 • Enthousiasme en bevlogenheid.

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:

 • Een jaarcontract voor 24 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB of LC (minimaal €3.301,- en maximaal €5.862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
 • Een arbeidsmarkttoelage.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie.
 • Tussen de vakanties een stoelmassage.

Interesse?
Neem dan contact op met Nienke Negenborn via telefoonnummer of solliciteer direct via de button "Solliciteren" op deze pagina. We maken graag kennis met je

IKC De Achtsprong

Met een HART voor ieder kind!


De Achtsprong is een katholieke basisschool, die als Integraal Kindcentrum (IKC), samenwerkt met kinderopvang Junis. De school is gelegen in de Zoetermeerse wijk Palenstein. De school draagt als IKC zorg voor een doorlopende ontwikkeling van kinderen.


Vanuit een open, katholieke identiteit zorgen wij er dagelijks voor dat kinderen goed in hun vel zitten en zich gehoord voelen, want dan staan kinderen pas echt open om te leren. Wij vinden het belangrijk dat kinderen goed onderwijs krijgen, dat aansluit bij hun persoonlijke onderwijsbehoeften. Jezelf kunnen zijn en je eigen talenten kunnen ontdekken vinden wij belangrijk.


Op De Achtsprong staat 'rust en regelmaat' centraal. Wij zijn een overzichtelijke school met een vijf-gelijke dagenmodel. Elke dag hebben de kinderen school tussen 08.30 en 14.00 uur. De pauzes vinden plaats onder leiding van de leerkrachten. Samen met ouders en verzorgers dragen wij de verantwoordelijkheid en bouwen wij aan de toekomst van de kinderen. We creëren een omgeving waar kinderen zich veilig en prettig voelen en staan altijd open voor een gesprek met ouders en kinderen.


Hier herken je ons aan:

- Hart voor ieder kind

- Rust en regelmaat

- Onderwijs en opvang onder een dak

+31

Asset 1

Unicoz Onderwijsgroep | Bredewater 4 2715 CA ZoetermeerFunctie:groepsleerkracht
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Groepsleerkracht Unicoz Onderwijsgroep 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures