Vacature Groepshulp

Groepshulp in Berkel en Rodenrijs

Groepshulp | Beetle BSO

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije groepshulp voor onze locaties. De locatiemanager is je leidinggevende en je werkt nauw samen met de pedagogisch medewerkers. Als groepshulp zorg jij er iedere dag voor dat de kinderen en jouw collegas in een fijne, schone en veilige omgeving kunnen werken, spelen, ontwikkelen en groeien. Overzicht mogelijke taken (in overleg/afstemming met de locatiemanager) .,, Klaarzetten en opruimen van (speel)materialen .,, Zorgdragen voor een schone en veilige speel- en leeromgeving voor de kinderen .,, Fruit / snack / broodmaaltijd klaar zetten en opruimen .,, De was bijhouden .,, Kinderen ophalen van school

5 uur

Regio Berkel en Rodenrijs

Pastoor Velthuijsestraat 4, Berkel en Rodenrijs

Groepshulp | Beetle BSO

clock

5 uur

Regio Berkel en Rodenrijs

Over de locatie

Onze bso Beetle vind je in basisschool de Wilgenhoek op de Pastoor Velthuijsestraat 4 in Berkel en Rodenrijs. Het is heerlijk spelen en ontdekken in onze gezellige groepen. En verder? Ga lekker los in de gymzaal of op ons toffe speelplein. Speciaal voor de bovenbouw hebben we het uitdagende BigTime-programma. Kinderen worden op verschillende manieren opgehaald van school: lopend, met de auto of een busje. Dan is het wel handig als je een rijbewijs hebt. Oudere kinderen lopen vaak met hun vriendjes naar de locatie.
Ga mee buiten uitwaaien en een potje tafeltennis spelen? Lekker doen waar je blij van wordt. We toveren het speelhuis om tot een kasteel. Kijk, daar klautert de ridder over de loopbrug. Spring tijdens een workshop op een mountainbike en daag jezelf uit op de track. Op de grond tekenen de kinderen met stoepkrijt hun eigen Twisterspel. Linkerbeen op groen! Niet omvallen hoor!. Bij Beetle valt genoeg te beleven!

Wat biedt Partou?

  • , Een salaris passen bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang)

  • , Een reiskostenvergoeding of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt.

  • , Een collectieve zorgverzekering

  • , Werken om de hoek, met zoveel locaties altijd dichtbij

  • , Lekker actief bezig zijn en elke dag fruit op de werkvloer

  • , Korting op kinderopvang wanneer je zelf kinderen hebt

  • , Een cadeautje op de dag van de PM en met Kerst

Dit ben jij

checkmarkshape

Als groepshulp werk je ondersteunend op een buitenschoolde opvang locatie. Het team kan door jouw aanwezigheid met meer gemak en aandacht de kinderen opvangen in een schone en veilige ruimte.Functie:groepshulp
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Groepshulp Partou 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures