GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning (kenmerk 1061754) De Haar 199 Leidschendam realiseren van een nieuwe tram-wachthuis

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Algemene informatieOmgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van een nieuwe tram-wachthuis (lijn 6).Dit is een publicatie van de ingediende aanvraag.De gemeente neemt de aanvraag in behandeling en zal daarover een besluit nemen.Datum aanvraag: 12 december 2023InzageDe aanvraag kunnen we u op verzoek digitaal toesturen en als een aanvraag besproken wordt bij de welstandscommissie kunt u aangeven daarbij aanwezig te willen zijn. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070 of een e-mail sturen naar info-leefomgeving@lv.nl . Vermeld daarbij bovenstaand kenmerk.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Leidschendam. Bekijk alle Bekendmakingen Leidschendam in Leidschendam.

https://leidschendamkrant.nl/bekendmakingen-leidschendam/

Deel dit bericht:

Redactie Leidschendamkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Leidschendamkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Leidschendam.

Gerelateerde berichten