Vacature Gastvrouw/Gastheer

Gastvrouw/Gastheer in Leiden

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 24 uur

  Avond

 • Reageren tot en met

  01-07-2024

 • 2024.130

Een carrièreswitch naar de zorg? Een mooie kans bij Topaz!

Een carrièreswitch is een grote stap, dat snappen wij. Daarom biedt Topaz een prachtige kans: tijdens een oriëntatiebaan werk je drie maanden betaald in de ouderenzorg en kun je ervaren of werken in de zorg echt wat voor jou is!

Wat ga je doen tijdens de oriëntatiebaan? We willen dat jij goed voorbereid bent en Topaz goed leert kennen. Daarom start de oriëntatiebaan met een introductie en uitgebreide training. In de uitgebreide training leer je de basis van het ondersteunen en begeleiden van onze bewoners. De eerste maand van de oriëntatiebaan start je altijd als gastvrouw/gastheer. Na de eerste maand ga je, afhankelijk van waar jouw interesse ligt, op meerdere locaties en bij meerdere doelgroepen aan de slag zodat je zelf kunt ervaren waar jij op jouw plek bent. Samen met de coördinator van de oriëntatiebaan bekijk jij welke route het beste bij jou past!

Je ondersteunt de zorgteams bij verschillende werkzaamheden. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de basiszorg zoals het wassen en aankleden van de bewoners, maar ook bij het begeleiden van activiteiten en het bereiden van eten.
Jij zorgt ervoor dat onze bewoners een sfeer van rust en gezelligheid ervaren. Ook kun je je inzetten voor een zinvolle dagbesteding van de bewoner. Dat kan op heel veel manieren, net wat de bewoners leuk vinden en wat ze nodig hebben. Jij hebt aandacht en oog voor de wensen van de bewoners. Zo help jij mee met persoonsgerichte zorg die aansluit bij de behoefte van de bewoner. Zorg die aansluit bij ons motto 'het hele leven telt'!

Wat breng je mee?

Als jij binnenkomt, krijgen de bewoners een lach op hun gezicht. Door jouw enthousiaste en betrokken houding werken collega's graag met jou samen. Je kunt goed luisteren, ziet snel wat mensen nodig hebben en neemt initiatief. Daarnaast kun je lachen als het soms anders gaat dan je had verwacht. Jij bent nieuwsgierig, leergierig en gaat het avontuur van de oriëntatiebaan graag aan! Verder blijkt dat jij:

 • Flexibel bent om dag, avond en weekenddiensten te werken. De werktijden van de oriëntatiebaan liggen tussen 07.00 uur - 23.00 uur. Hierbij draai je diensten van 6 tot 8 uur.

Wat bieden wij?

 • Een oriëntatiebaan voor drie maanden voor 24 uur per week (van 16 september t/m 16 december 2024). Een contract voor meer of minder dan 24 uur per week is ook mogelijk in overleg;
 • Je ontvangt een bruto-maandsalaris van € 2400,- op basis van 36 uur. Dit is inclusief vakantietoeslag en exclusief reiskosten;
 • Een kans om de zorg van dichtbij mee te maken en te ontdekken of de ouderenzorg echt bij je past;
 • Twijfel jij om de overstap direct helemaal te maken? Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden om de oriëntatiebaan te combineren met jouw huidige baan;
 • Begeleiding door de coördinator van de oriëntatiebaan en op de werkvloer door jouw nieuwe collega's;
 • Wil je na de oriëntatiebaan verder in de zorg? Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het volgen van een opleiding bij Topaz!

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Maar ervaar je een drempel of heb je twijfels om te solliciteren? Dan nemen we die graag bij je weg. We willen jou graag beter leren kennen, maar geven je ook de kans om een goed beeld te krijgen van ons, de locaties en de afdelingen. Bel of stuur een appje naar onze recruiter , . Wij gaan graag met jou in gesprek!

Save the date! De gesprekken voor deze functie staat gepland op maandag 17 juni, donderdag 20 juni en dinsdag 25 juni.

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt.

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz: logo

Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezig met versturen...

Aanhef *

Dhr.

Mevr.

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Motivatie *

Wat voor soort functie zoek je? *

Eventuele opmerkingen

Versturen

We vinden het leuk dat je bij Topaz wilt werken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesseformulier vrijwilligerswerk

Je ontvangt binnenkort een reactie van een van onze coördinatoren informele zorg.Functie:gastvrouw gastheer
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Gastvrouw/Gastheer Topaz 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures