Vacature Financieel medewerker

Financieel medewerker in s-Gravenhage

Functieomschrijving

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de dienstverlening van het Financieel Dienstencentrum vsn DJI correct uitgevoerd wordt? Dat is de vraag die jij je als financieel medewerker elke dag stelt. Jouw doel: steeds weer het beste uit jezelf halen.

Meer weten? Lees snel verder en solliciteer snel!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen €2.595 en €3.238 o.b.v. 36 uur
 • Tot september 2024 + optie tot verlenging
 • Locatie: Den Haag, Na inwerken hybride!
 • 24, 32 of 36 uur werken! Jouw keuze!
 • Reiskosten-vergoeding bovenop je salaris
 • Ervaring opdoen binnen het Rijk
Wie ben jij

Een van de leukste dingen aan jouw werk als financieel medewerker inkoop: klantcontact! Hierbij is het belangrijk dat je jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed kan verwoorden. Je bent in staat om zelfstandig en accuraat te werken volgens werkinstructies en heb je affiniteit met financiën en inkoop.

 • Je hebt een relevant MBO-diploma (niveau 4), bijvoorbeeld moderne bedrijfsadministratie, NEVI of het praktijkdiploma boekhouden
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office (o.a. Excel en Word)
Wat ga je doen

Je werkt aan het operationele financiële proces voor één of meer klanten binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. Je werkt voor een of meer klanten binnen Justitie & Veiligheid. Bijvoorbeeld de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Justitiele ICT Organisatie (JIO), Justitiele informatiedienst (JustID) en Justis.

Je handelt na het verwerken de inkoopaanvragen verschillende werkzaamheden af in het crediteurenproces. Tijdens je werk maak je gebruik van innovatieve financiële administratiesystemen en ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk. Je voorkomt herwerk door gericht te werken aan First Time Right (FTR). Kom je een storing tegen in het proces? Dan los je deze zelf of samen met een collega op.

Daarnaast heb je te maken met deadlines. Loopt de werkvoorraad te veel op, dan geef jij een seintje aan de coördinator. Die kan dan zorgen voor een betere balans. En één van de leukste dingen aan jouw werk: je hebt veel contact met je collega’s en leveranciers. Samen zorg je voor tevreden klanten en een juiste en volledige financiële administratie.

 • Beschikbaarheid: 36 (minimaal 24) uur per week
 • Standplaats – SSC DJI in Den Haag
 • Inwerken op kantoor, daarna een aantal dagen per week thuiswerken
Waar ga je werken

Als financieel medewerker inkoop zal je werken in een gloednieuw organisatieonderdeel van het SSC DJI: het financieel dienstencentrum.

Ons werk willen we steeds efficiënter en innovatiever doen. Dat wil zeggen: niet alleen alle financiën keurig op orde, maar ook onze opdrachtgevers proactief adviseren over kansen en risico’s. De komende tijd staat daarom in het teken van het digitaliseren, automatiseren, standaardiseren en robotiseren van processen. Vind je het interessant om bezig te zijn met vernieuwen en verbeteren, dan is het Financieel Dienstencentrum dus absoluut een inspirerende werkomgeving. Je krijgt bij ons alle ruimte en handvatten om te excelleren en samen met je collega’s te werken aan een Financieel Dienstencentrum om trots op te zijn.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze functie financieel medewerker inkoop en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan snel op deze vacature met jouw motivatie en CV!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:financieel-administratief medewerker
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3238 – 3238
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via dji@tempo-team.nl of 038 - 4583005. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Financieel medewerker Tempo-Team 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures