Vacature Docent Klassieke Talen

Docent Klassieke Talen in Zoetermeer

Deel:

Fte: 0,3 - 0,4 | Per: 01-08-2024 | Parkdreef 282, Zoetermeer

Het Oranje Nassau College is op zoek naar een Docent Klassieke Talen - Voortgezet Onderwijs

Wie zoeken wij?
Het Oranje Nassau College Parkdreef is een school die gewoon is én bijzonder. Persoonlijk en duidelijk. Gezellig en ondernemend. Wij zoeken een docent Klassieke Talen voor ons fijne en gedreven team; een collega die met ons onze leerlingen laat groeien en stimuleert tot goede resultaten. Dit doe jij door het aanbieden van interactieve en boeiende lessen die aansluiten bij de belevingswereld en het niveau van onze leerlingen.

Wat ga je doen?
Je helpt leerlingen hun grenzen te verleggen en hun talenten te ontwikkelen. De leerling leert dit tijdens de lessen, de talenturen en het brede scala aan activiteiten die wij ondernemen. De nadruk ligt op samen werken, samen leren en elkaar helpen. Je gaat lesgeven in de onderbouw van ons gymnasium.

Wat breng je mee?

 • Het bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid voor het vak Klassieke Talen of bereid de studie daarvoor te volgen.
 • Ervaring in het onderwijs.
 • Sterke didactische en pedagogische vaardigheden.
 • Oog voor ieder kind.
 • Bereidheid mee te denken aan de schoolontwikkeling.
 • Enthousiasme en bevlogenheid.

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:

 • Een jaarcontract voor 12 tot 16 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Voortgezet Onderwijs. Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.
 • Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs in een professioneel team, de school begeleidt nieuwe docenten en biedt studie- en ontwikkelingsmogelijkheden aan.
 • Een fijne werksfeer waar leerlingen en medewerkers zich veilig voelen.

Interesse?

Neem dan contact op met via telefoonnummer of solliciteer direct via de button "Solliciteren" op deze pagina. Je bent van harte welkom!

Oranje Nassau College Parkdreef

ONC Parkdreef, grensverleggend ondernemend.


Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.


De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.


Op ONC Parkdreef dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer! Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Solliciteren

Asset 1

Unicoz Onderwijsgroep | Bredewater 4 2715 CA ZoetermeerFunctie:docent klassieke talen
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Docent Klassieke Talen Unicoz Onderwijsgroep 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures