Vacature Contentmarketeer

Contentmarketeer in s-Gravenhage

Tekstschrijver met hart voor contentmarketing

32-36 uur | Marketing | V.a. €3.600 | Den Haag (hybride)

Ben jij een expert in het vertellen van verhalen? Schrijf je graag over thema's als innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap? En werk je graag zelfstandig? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je. Sdu, dienstverlener voor professionals die zich bezighouden met (de toepassing van) wet- en regelgeving, is volop in ontwikkeling. Al onze nieuwe initiatieven willen we delen met de buitenwereld. En daar hebben we jou voor nodig!

Als tekstschrijver met een hart voor contentmarketing heb je één doel: het ontwikkelen en uitvoeren van onze contentstrategie. Jij bedenkt met welke content we onze merkbekendheid verder verbeteren. Je zorgt dat onze (online) zichtbaarheid vergroot wordt en dat we meer kwalitatieve volgers hebben. Jij weet precies de juiste snaar te raken en de juiste woorden te vinden.

Alle vrijheid

Als tekstschrijver krijg je alle ruimte om de dingen op jouw manier aan te pakken. Daarnaast werk je samen met de enthousiaste professionals van Sdu. Jullie bedenken samen de beste invalshoeken en onderwerpen. Bijvoorbeeld om onze arbeidsmarktcommunicatie te verbeteren en zo onze positie als werkgever te verbeteren. Of door een gaaf project of evenement uit te lichten en met klanten daarover in gesprek te gaan.

Interviewen, schrijven, video's creëren of podcasts maken…

De ene dag interview je medewerkers over werkgeluk, de volgende dag ga je met een AI-specialist de diepte in of zoom je met onze directeur in op toekomstplannen. Of het nu verhalen zijn die bedoeld zijn voor de buitenwereld of alleen je collega's; jij weet die gesprekken om te vormen naar aantrekkelijke blogs, video's, social mediaberichten, podcasts, een infographic of misschien… iets waar wij nu niet aan denken! Je helpt ook bij de laatste stappen: het inplannen, publiceren en finetunen van de content.

Herken jij je hier in?

 • Je hebt een helikopterview en analytisch vermogen
 • Je hebt het lef om dingen op jouw manier aan te pakken en te vernieuwen
 • Met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in contentmarketing begrijp je wat nodig is om nieuwe klanten én collega's te bereiken
 • Je bent een denker én een doener

Dit bieden we jou

Wat je van ons mag verwachten? Een baan waarin je alle vrijheid krijgt en zelfstandig kunt handelen. Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris (bij aanvang vanaf € 3.600,- op basis van 36-urige werkweek)
 • Een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aanvullend persoonlijk keuzebudget van 4% waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Een interessant learning & development-aanbod, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen

De kracht van Sdu

In Den Haag houden we ons bij Sdu bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten waar professionals die werken met wet- en regelgeving écht behoefte aan hebben. Zo richten we ons steeds meer op AI en online-oplossingen. Schrik niet als je het imponerende Sdu-gebouw binnenstapt: de sfeer bij ons is gemoedelijk en je leert in no-time je collega's kennen. Met genoeg keuze uit leuke activiteiten buiten werktijd om is er altijd wel iets te doen!

Klaar voor jouw start?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , of solliciteer via de solliciteerknop.

Over Sdu

Welkom bij Sdu. Hier zit je goed. Waarom? Omdat jouw ambitie, talent en inzet hier maximaal op hun plek zijn. Samen met het team bouw je elke dag aan vernieuwing. Met jullie krachten en ervaring brengen jullie complexe materie tot leven met innovatieve tools, producten en oplossingen. Door slimme integraties van content, data en technologie maken jullie wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar. Zodat professionals die hiermee werken iedere dag succesvoller worden. Daar wordt de maatschappij ook nog eens beter van. Dat klinkt toch als de ideale werkomgeving?Functie:contentmarketeer
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 3600
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SDU via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Contentmarketeer SDU 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures