Vacature Cloud Engineer (linux)

Cloud Engineer (linux) in s-Gravenhage

Over de functie

Als ervaren Cloud Infrastructure Engineer, regel je samen met je team de hosting van belangrijke apps. Ze draaien alles op betrouwbare Linux-servers in meerdere datacenters.

Het team waar je in terecht komt, is een essentiële schakel om het diverse IT-landschap van de organisatie operationeel te houden. Aangezien een aanzienlijk deel van de applicaties gehost wordt op de door het team beheerde servers, vervullen jouw werkzaamheden een cruciale rol voor zowel uw collega's als de leden van de organisatie.

Ook zijn er mogelijkheden om te specialiseren in specifieke onderwerpen, zoals de automatisering van VMware, ontwikkelingen op het gebied van de cloud, security-tooling, storage of identity- en access-management.

Functie eisen

  • Bachelor met ervaring binnen organisaties van middelgrote tot grote omvang.
  • Ervaring met datacenters en complexe infrastructuren.
  • Ervaring met on-premise naar Cloud migraties.
  • Kennis van Linux server beheer en ervaring met agile methodieken.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve, oplossingsgerichte houding.

Over het bedrijf

Via Maandag IT® aan de slag voor diverse innovatieve opdrachtgevers? Of je nu graag bij start-ups/scale-ups of bij gevestigde marktleiders wilt werken, bij ons kan het allemaal! Wij verbinden je met allerlei toffe interim en freelance opdrachten, in elke sector. En vrijwel altijd bij eindklanten.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Cloud Engineer (linux) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Systeembeheerders
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via ilker.unver@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Leidschendam
  2. Cloud Engineer (linux) Maandag 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures