Vacature Calculator

Calculator in Voorburg

is partner in

Ervaren calculator in Voorburg

Jij staat stevig in je schoenen. Je hoofd is altijd op zoek naar cijfers en je hart ligt bij de bouw. Als ervaren calculator komen grote bouwkundige projecten voor jou tot leven door kostenefficiëntie, slimme tools en calculaties.

Een overleg met de architect over alternatieve bouwwijzen? Een exploitatieberekening voor de projectontwikkelaar? Afspraken met leveranciers over het leveren van materiaal met korting? Het past allemaal in jouw straatje.

Staartposten, afprijzingen en calculatienormen zijn voor jou dagelijkse kost. Je bent een fijne sparringpartner voor klanten en samenwerkingspartners. Maar ook voor collega's en directie. Je krijgt energie van kennis delen en advies geven. En als het je ligt, zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien tot een leidinggevende functie.

Wie ben jij

 • Jij voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.
 • Je werkt resultaatgericht en kunt prima prioriteren.
 • Je werkt graag samen en bent een fijne gesprekspartner.
 • Je neemt initiatief en bent gericht op verbeteren.
 • Je denkt in oplossingen en hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je hebt een HTS niveau en 5+ jaar ervaring met calculatie.
 • Ervaring met Navision, Ibis-trad, vakware of Autocad is fijn, anders zorgen wij daarvoor.

Wat bieden wij

Bij telt jouw werkplezier. Naast een goed salaris zijn training, opleiding én persoonlijke ontwikkeling verweven in je dienstverband. Wij zijn trots op onze collegiale en prettige werkomgeving . Daarom staan we open voor nieuwe ideeën en initiatieven. We luisteren graag naar jouw persoonlijke ambities en er zijn volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Meer weten over als werkgever? Klik hier .

Deze functie is ingeschaald in functieladder 1, niveau 5 (UTA Bouw). Het gaat om een fulltime dienstverband van 40 uur per week, maar vanaf 32 uur is bespreekbaar. Je krijg een laptop, een telefoon en een (elektrische) auto.

Wie zijn wij

is onderdeel van Caspar de Haan, familiebedrijf en - net als wij - specialist in onderhoud & renovatie. De Onderhoudsgroep heeft vestigingen in Werkendam, Eindhoven, Voorburg en Haarlem. Samen werken we aan onderhoud, renovatie, transformatie en verduurzaming van woningen en gebouwen. Onze klanten zijn woningcorporaties, VvE, vastgoedeigenaren, beleggers, onderwijs, zorg en overheid. Meer weten over als organisatie? Klik hier .

Solliciteren?

En, lijkt het je wat? Werken bij in Voorburg als ervaren calculator?

 1. We nemen altijd contact met je op en maken graag een afspraak voor een eerste gesprek.
 2. Is er een klik? Dan zien we je graag voor een tweede gesprek. Natuurlijk kun je ook een keer meekijken op ons kantoor in Voorburg.
 3. Blijft het gevoel goed, dan doen we je een mooi aanbod.
 4. En, hebben we er een nieuwe collega bij?

Of over werken bij ? Neem dan contact op met de afdeling HRM: .Functie:calculator
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rendon Onderhoudsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Calculator Rendon Onderhoudsgroep 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures