Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg

Begeleider Gehandicaptenzorg in Nootdorp

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider Gehandicaptenzorg

IP06752

Heb jij als begeleider hart voor de gehandicaptenzorg? Kun jij genieten van de kleine dingen die voor onze cliënten een groot succes zijn en wil je graag zorgen voor een ander? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Op onze locatie Veldbloemlaan 4 wonen 2 groepen van 8 volwassen cliënten met een ernstig meervoudig verstandelijke beperking. Aan iedere woonkant werk je altijd met zijn tweeën, wat betekent dat je per dienst met zijn vieren aan het werk bent. De woning is verdeeld in een A en B kant.

De bewoners kunnen niet praten en de verzorging wordt volledig overgenomen. Onze cliënten hebben een ontwikkelingsleeftijd van 0,5 tot 1,5 jaar. Naast een verstandelijke beperking is er ook een lichamelijke en/of zintuigelijke beperking. We bieden cliënten een huiselijke sfeer en een comfortabele leefomgeving, waarbij we inspelen op hun behoefte en beleving. Daarbij kijken we goed naar kleine signalen. Door activering en rust af te wisselen, houden we hun mogelijkheden zo goed mogelijk in stand. Veldbloemlaan 4 is gelegen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp. Overdag gaan de (meeste) cliënten naar het dagcentrum. Ook hebben we een workhome (dagbesteding aan huis), waar een aantal cliënten gebruik van maken.

Jouw baan als begeleidergehandicaptenzorg

Als (mbo 3) zorg je samen met je collega's voor de begeleiding, verzorging en activiteiten van alle cliënten. Het ene moment ben je bezig met de verzorging en begeleiding van cliënten en het andere moment maak je tijd en ruimte voor activiteiten, dan wel individueel- of groepsgericht. Je bent nauw betrokken en je hebt inspraak in de vormgeving van de zorg en begeleiding rondom de cliënten.

We hechten veel waarde aan de nauwe samenwerking met elkaar en de ondersteunende disciplines. Je werkt binnen een kernteam waarin we ons zelf ontwikkelen en constant bezig zijn om de zorg en begeleiding af te stemmen en te verbeteren voor deze cliënt. Er wordt veel geïnvesteerd in trainingen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw profiel

 • Een begeleider wonen mbo-3 met enkele jaren werkervaring met de EVMB doelgroep.
 • Je hebt minimaal een zorg gerelateerd diploma op mbo niveau 3, PBGZ of MMZ.
 • Je motiveert collega's en staat open voor feedback. Bereid om mee te denken over de zorg, begeleiding en toekomst van de cliënt.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je kunt ook een teamplayer zijn.
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht, creatief en je beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je hebt inzicht in je eigen handelen en je bent transparant in je handelen (zelfreflectie).
 • Je bent flexibel qua inzetbaarheid, wat betekent dat je zowel vroege als late diensten kunt draaien, doordeweeks en in het weekend/vakanties/feestdagen.
 • Je werkt conform de gemaakte afspraken in het zorg- en begeleidingsplan.
 • Samen met je collega's zorg je voor een prettige sfeer en een veilige woonomgeving, met daarbij oog voor de individuele cliënt.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 28 uur per week
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.047 - € 3.198 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 30 / 35
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Publicatiedatum

15.01.2024

Solliciteer voor

19.02.2024

Algemene informatie

Adres

Brasserskade 4 , 2631 KL Nootdorp

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 24 - 32 uur

Standplaats

 • Nootdorp

Clientvraag

 • Begeleiding
 • Verzorging


Functie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2047 – 3198
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Begeleider Gehandicaptenzorg Ipse de Bruggen 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures