Vacature Accountmanager

Accountmanager in Voorschoten

Medior Accountmanager

Als accountmanager bij Obsession ben je contactpersoon voor opdrachtgevers: onze Partners for Live! Samen met collega's vertaal je hun vraag naar een passend evenementen concept. Voor deze functie zoeken we een collega die oprecht geïnteresseerd is. Scherp. Energiek. Initiatiefrijk. Een echt 'mensenmens' die goed kan luisteren en doorvragen om zo de vraag van de opdrachtgever te achterhalen. Ben je leergierig, commercieel vaardig en heb je een goede algemene ontwikkeling als basis? Belangrijk, want je komt over de vloer bij een grote diversiteit aan corporates, overheidsinstellingen en NGO's en je mag meedenken over uiteenlopende onderwerpen.

Ons bedrijf is in beweging en groeit! Jarenlange ervaring en een energiek & loyaal team van professionals maakt dat we leidend zijn en mogen werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. We organiseren corporate evenementen voor bijvoorbeeld Jacob Douwe Egberts, Siemens, Schiphol, KPN en Westfield maar ook beleids,- en maatschappelijk evenementen voor non profit en overheidsinstanties zoals de Raad voor de Kinderbescherming, RDW, KVK, Rijkswaterstaat en het ministerie van OCW.

Obsession creëert evenementen om duurzame groei te realiseren voor haar opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie. En dat doen we samen, met passie, toewijding en vakkennis. We combineren strategie en creativiteit met een mouwen-opstroop mentaliteit en we staan altijd voor elkaar klaar! Wij zijn Obsession. Partners for live.

Accountmanager - medior


Als accountmanager heb je het eerste contact met de opdrachtgever. Naast het onderhouden van bestaande relaties zijn er ook nieuwe contacten die je zelf kan ontplooien en waarmee een relatie opgebouwd kan worden. Van prospect tot opdrachtgever … tot Partner for Live.
Door oprecht geïnteresseerd te zijn in het bedrijf, haar doelgroep en de vraag kan de juiste doorvertaling gemaakt worden naar je collega's. Samen met onze conceptontwikkelaars wordt een event concept gecreëerd en door jou gepresenteerd. De realisatie van het evenement is in handen van de projectmanagers. Uiteraard is het aan jou om het account te onderhouden, de relatie uit te bouwen en het proces te bewaken. Wij als Partners for Live zijn namelijk betrokken en kunnen op elkaar bouwen.

Een medior accountmanager ondersteunt enerzijds bij het beheer van onze bestaande opdrachtgevers. Hierbij begeleid je projecten die hieruit voortkomen, i.s.m. de projectmanager(s). Daarnaast verwachten we dat je commerciële mogelijkheden ziet en initiatiefrijk bent ingesteld om eigen kansen te creëren. Door nieuwe relaties te ontwikkelen en bijvoorbeeld bureaupresentaties te geven bij deze prospects. Vervolgens kun je deze nieuwe opdrachtgevers zelfstandig gaan uitbouwen naar de langdurige relaties waar wij naar streven.

Wat wij te bieden hebben

Obsession is onderdeel van een collectief evenementenbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en persoonlijke ontwikkeling & groei is daardoor mogelijk binnen ons bureau. We zijn gevestigd in het centraal gelegen en goed bereikbare Alphen aan de Rijn, waar we een inspirerende ontmoetingsplek gecreëerd hebben voor event professionals.

Ons team is onze grootste kracht en dat schatten we ook op waarde. We hebben een informele cultuur en blijven elkaar inspireren. Er wordt hard gewerkt én veel gelachen. Dit is ons aanbod:

 • Een competitief salaris.
 • Aandacht voor vitaliteit, we ondersteunen een gezonde leefstijl van alle medewerkers met gezamenlijke sportactiviteiten in onze eigen gym en een gezonde lunch.
 • Een duurzame werkomgeving, Obsession gaat voor 100% klimaatneutraal werken in 2025.
 • Een gebalanceerde werk/woon situatie met ruimte voor thuiswerken.
 • Diversiteit in jouw werk dankzij uiteenlopende opdrachtgevers

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel.

De functievereisten

 • Circa 3 jaar commerciële werkervaring binnen de (zakelijke) evenementenbranche
 • Communicatieve en goede presentatie vaardigheden.
 • Een goede algemene ontwikkeling, nieuwsgierig en initiatiefrijk.
 • Basiskennis van marketing & communicatie
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede tot uitstekende taal- en schrijfvaardigheid in Nederlands én Engels
 • In het bezit van rijbewijs B
 • 4 of 5 dagen per week beschikbaar

 • https://www.youtube.com/channel/UCbPdkE23ZsoEJBNIZOaQz1AYouTube


Functie:accountmanager
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Obsession via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Leidschendam
 2. Accountmanager Obsession 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures