Vacature Account Support medewerker

Account Support medewerker in Leidschendam

Verpact is op zoek naar een

Account Support medewerker

Jouw bijdrage aan een duurzaam Nederland

Toe aan een baan waar je een positieve impact maakt op de wereld om je heen? Waar je samen met collega’s een bijdrage levert aan het realiseren van de recycledoelstellingen. En echt waarde toevoegt met jouw enthousiasme en drive!

Pak dan nu je kans en word onze nieuwe Account Support medewerker.

Samen op weg naar circulair verpakken

Samen met onze partners in de verpakkingsketen werken we toe naar een circulaire economie. Elk jaar recyclen we 80% van alle verpakkingen. In 2022 is 80% van alle op de markt gebrachte verpakkingen gerecycled of hergebruikt. Daarin lopen we als land voorop. De ambitie voor 2050: alle plastic verpakkingen 100% fossielvrij en circulair, zonder schade voor mens en milieu. Oftewel: reduce, reuse, renew en recycle. Zo staan we aan de basis van de grote grondstoffentransitie richting een circulaire economie.

Een route vol uitdagingen waarin jij als account support medewerker een belangrijke rol speelt. Want hoe beter wij administratief op orde zijn des te eerder gaan wij deze doelstellingen realiseren.

Met jouw werk help je ons vooruit!

Producenten en importeurs zijn wettelijk verplicht al hun verpakkingen in te zamelen en te recyclen. De uitvoer daarvan ligt in onze handen. Informatie over ons werk is belangrijk, het communiceren met de markt is evident, en daarvoor kom jij in beeld. De nadruk in deze rol ligt op administratieve en algemene ondersteuning aan de accountmanagers en de kernprocessen binnen Operatie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan registraties van materiaalstromen, nieuwe locaties & mutaties in systeem verwerken en ondersteunen bij het vergoedingenproces voor gemeenten. Je zorgt ervoor dat de processen voor ketenpartners correct worden uitgevoerd en je brengt verbetering aan waar nodig.

Je rapporteert in deze functie aan de Manager P/I’s & Support en werkt samen met het gehele team.

Hier pak je ons mee in

Je werkt in een sfeer van kansen pakken, inspelen op veranderingen en samen veel voor elkaar krijgen. Die dynamiek geeft energie, maar vraagt soms ook wat van je. Je bent in elk geval niet bang om de telefoon op te pakken en onze klanten te bellen.

Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van de afvalmarkt is een pré. Voor deze baan is het belangrijk dat je een bijdrage wilt leveren aan de verpakkingstransitie. Dat is onze gedeelde verantwoordelijkheid waar langdurig veel en mooi werk voor te verzetten is.

Wat je daarvoor nodig hebt:

 • HBO werk- denk niveau (MBO+ met potentie en/of ambities )
 • 3+ jaren relevante werkervaring in soortgelijke functie(s)
 • Kennis van de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (UPV) en uitvoerings- en monitoringsprotocol (UMP) is een pré
 • Affiniteit met afval- en recyclebranche
 • Proactieve houding in staat om zelfstandig en in een dynamische omgeving te functioneren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Nauwkeurig, gestructureerd en zorgvuldig werken
 • Dienstverlenende instelling

Dit bieden we jou

Sowieso bieden we je een mooie baan in een nieuwe, leuke en informele organisatie waar je veel waardering ervaart. Waar kun je nog meer op rekenen?

 • Salaris tussen € 40.000,- en € 50.000,- bruto per jaar afhankelijk van je ervaring.
 • 28 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiebijslag en een 13e maand.
 • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Gezonde mix tussen thuiswerken en op kantoor
 • Jaarcontract met uitzicht op vast contract.

Zin in een baan waar je duurzaam blij van wordt?

Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina. Een korte motivatie met cv is voldoende. Wil je meer info over deze job? Mail dan je vraag naar HR@verpact.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:Account Support medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Leidschendamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de leidschendamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Account Support medewerker Verpact 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures